Tentaţia unei case pe pământ este din ce în ce mai mare pentru românii care locuiesc la bloc, cei care îşi doresc mai mult confort, mai mult spaţiu, poate chiar o grădina a lor şi un loc de joacă pentru copii.

Aceste argumente, la care se adaugă şi faptul că zona urbană a devenit imposibil de aglomerată, îi fac pe mulţi dintre rezidenţii zonei urbane să se retragă către zona rurală.

Ani de zile de informare, articole citite despre proiecte arhitecturale, despre case de vis, despre design, despre soluţii şi materiale de construcţii, îi fac pe cei mai mulţi dintre necunoscătorii în domeniu se se considere peste noapte extrem de capabili să îşi ridice o casă în regie proprie. Sfatul principal atunci când va apucaţi de un astfel de demers ar fi să căutaţi cu mare atenţie terenul pe care intenţionaţi să construiţi casa de vis, pentru că alfel visul s-ar putea transforma în coşmar.

Terenul ideal pentru o construcţie pe care să aveţi tot confortul este în primul rând un teren în intravilan, un teren pentru care să fie aprobat un plan urbanistic şi mai ales un teren pe care să aveţi nişte minime utilităţi. Astfel de terenuri găsiţi la preţuri foarte bune în complexul Casa cu Tei. Un ansamblu foarte mare şi cu condiţii şi preţuri foarte avantajoase, Casa cu Tei se află în comună Crevedia, într-o zona de pădure, oferind astfel un peisaj foarte frumos. Intrarea în ansamblu se face direct de pe DN1A, de pe asfalt, ca atare nu veţi avea surpriza de a va cumpără un teren în plin câmp, pentru care să plătiţi bani grei pentru a vă aduce utilităţile.

Fiecare lot de teren are destinaţia construcţii locuinţe, cu un regim, conform Planului Urbanistic General, de P+2, există câte un stâlp de curent trifazic la fiecare lot, iar reţeaua de gaze urmează a fi trasă de către Primărie în câteva luni, existând certitudine şi fonduri în acest sens. Loturile au suprafeţe începând de la 500 de metri pătraţi şi până la 1300 de metri pătraţi, cu deschideri nu mai mici de 17,50 m, ceea ce înseamnă spaţiu foarte generos pentru a amplasa pe teren orice tip de casă îşi doreşte un potenţial proprietar. Preţurile per metru pătrat pornesc de la 14 euro, iar numărul de terenuri a început deja să scadă, cum era şi de aşteptat într-o zona atât de avantajoasă cum este cea pe care este proiectat ansamblul Casa cu Tei.

Related posts

Oferta iernii la pompe submersibile vine de la Shop-einstal.ro!

Adina Meyers

Tehnici de supravietuire pe timp de iarna. Cum te pregatesti din timp pentru viscol si inghet

Adina Meyers

Casa viitorului va fi domul monolitic?

Adina Meyers