LifeStyle Retete

Cartofi umpluti cu branza topita

Timpul pare insuficient pentru toate taskurile care trebuie duse la bun sfarsit pe parcursul unei zile. Pentru ca alimentatia sa nu aiba de suferit, preparatele rapide sunt optiunile care iti stau la indemana ori de cate ori programul incarcat te impiedica sa petreci prea mult timp in bucatarie. Astfel de retete nu sunt deloc putine si, daca esti in cautarea unui fel de mancare pe care sa il poti gati sub 30 de minute, reteta pentru cartofi umpluti cu branza topita este alegerea cea mai inspirata. Este rapid de gatit, iar savoarea sa te va convinge sa servesti si o a doua portie.

Ingrediente:

2 cartofi mari

50g sunculita

1 ou

2 linguri smantana

100 g calup razuit KOLIBA

4 felii branza topita KOLIBA

4 felii cascaval KOLIBA

Sare, piper si verdeata dupa gust

Metoda de preparare:

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru ~10 minute la 200 C.

Intr-un bol, se amesteca KOLIBA calup razuit cu sunca tocata, oul, smantana si verdeata. Cartofii se spala bine si se taie in jumatate, pe lung. Se scobesc cartofii cu o lingura in mijloc, pentru a lasa loc compozitiei. Se adauga mixul de compozitie si se plaseaza la cuptor pentru ~45 minute. Se scot din cuptor si se pune o felie de branza topita KOLIBA si o felie de cascaval clasic feliat KOLIBA, dupa care se reintroduc in cuptor pentru ~10 minute.

Se pot servi imediat cu salata proaspata si smantana.

Pofta buna!

Reteta realizata de Gabriela Simion

 

Related posts

Ce trebuie să conțină bagajul de vacanță

Adina Meyers

Cum arată pentru români sejurul ideal POST-PANDEMIE

Adina Meyers

Bucureşti, oraş artdeco

Adina Meyers