LifeStyle

(P) Call for Smart Romanian Design – Delta Studio Design Expo, editia a III-a

Primavara marcheaza, in fiecare an, innoirea showroom-urilor Delta Studio cu cele mai noi solutii de amenajari de interior prezentate la targurile internationale de profil. La inceputul lunii mai, vom lansa noile ambiente si produse de top printr-un eveniment cu tematica Smart Home Design.

Evenimentul va fi si vernisaj pentru a III-a editie Delta Studio Design EXPO, eveniment ce sarbatoreste designul romanesc de calitate. Expozitia ramane in showroom-ul principal Delta Studio timp de o luna, prilej pentru vizitatori sa descopere noi obiecte de design romanesc.
Invitam designerii romani de obiect sa ne trimita propuneri de obiecte de design smart (de la mic mobilier la decoratiuni inteligente), alaturi de o scurta descriere, la [email protected] pana pe 15 aprilie 2017. Obiectele selectate vor fi expuse in cadrul Delta Studio Design Expo, in showroom-ul din Str. Progresului 1-3, Bucuresti, timp de o luna.

Editia Delta Studio Design Expo din 2016 a unit zona designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii si produs. In showroom au fost expuse creatii de la peste 30 de designeri romani.

Articole similare

Chic Ville lanseaza o noua colectie de decoratiuni pentru masa de Paste

casamea.ro

Tu știi cum se îngrijesc violetele de Parma?

casamea.ro

Farmecul grădinilor italiene

casamea.ro

Lasă un comentariu