LifeStyle

Bramac România finalizează procedurile de preluare a fabricii de ţiglă din beton Elpreco

Bramac România a finalizat procedurile de preluare a  liniei de producţie de ţiglă din beton Elpreco, semnând pe 28 noiembrie 2016, contractul de vânzare – cumpărare.

Investiția totală pentru achiziționarea activelor se ridică la aproximativ 33 de milioane de lei, echivalentul a circa 7 milioane de euro, care includ prețul de achiziție, costurile legate de achiziție, precum şi finanțarea nevoilor suplimentare de capital.

" Această investiţie va duce la consolidarea poziţiei companiei Bramac pe piaţa de învelitori din România şi nu numai. In viitor vom deservi pietele din Serbia, Ungaria si Bulgaria. Începând de azi echipa Bramac se măreşte cu înca 41 de persoane. Personal care va activa în fabrica de la Craiova.” Declara Mircea Dumitru – Director General Bramac România

Despre Bramac

Beneficiind de puterea şi know how-ul grupului Braas Monier Building, liderul mondial pe piaţa de învelitori, Bramac a reuşit să se impună pe piaţa europeană de profil, fiind prezent în ţări precum: Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croaţia, Bulgaria, Serbia-Muntenegru, Bosnia-Herzegovina, Albania şi Macedonia.

Prezenţa Bramac în România a început din anul 1995, prin înfiinţarea filialei ”Bramac Sisteme de Învelitori”, cu sediul în Braşov şi desfăşurând o activitate de import şi distribuţie a produselor Bramac pe piaţa românească.

În septembrie 2004 Bramac a inaugurat , la Sibiu, prima sa fabrică din România.  Fabrica este destinată producţiei de ţigle şi sisteme complete de accesorii la standardele internaţionale Bramac, iar procesul de producţie respectă normele în vigoare de protecţie a mediului înconjurător.

 

 

Related posts

Clabucel prezinta Dero Prospetime Pura

Adina Meyers

Andreea Marin Banica lanseaza in Carrefour colectia pentru bebelusi Violet si cartea Pretuieste viata

Adina Meyers

Summer 20% OFF @ DallesGO

Adina Meyers