LifeStyle

BoConcept a inaugurat un nou concept store la Iasi

Noul magazin respecta intru totul specificul brandstore-urilor BoConcept si este singurul concept store de mobilier si decoratiuni de design din oras.

Noul showroom are o suprafata totala de 641 de metri patrati. In magazin este prezenta colectia de mobilier si decoratiuni pentru anul 2010, ce reuneste trei stiluri: Delicate Detail – inspirat din domeniul artistic -, Pure Pole, ce emana dragoste pentru natura, si Mania Mix – o explozie de culoare. Arhitectura si designul interior alcatuiesc impreuna cu elementele de mobilier si decoratiunile un spatiu complex, adresat segmentului high class si acelora care isi exprima personalitatea prin stil si noutate. 

Piesele de mobilier si decoratiunile interioare marca BoConcept reprezinta un segment aparte pentru piata din România si pot fi identificate cu usurinta prin originalitatea designului, texturi sofisticate si idei inovatoare. Intreaga gama de mobilier si decoratiuni are ca punct de plecare preocuparea pasionata pentru designul functional si accesibil.

Pâna la finalul anului, BD FURNITURE, detinatorul exclusiv al francizei BoConcept in România, va aduce o noua franciza de mobilier danez, de data aceasta pentru copii, brandul Flexa.

Pentru anul 2009, in ciuda crizei financiare, BoConcept a ales sa isi respecte planul de dezvoltare si a reinvestit profitul obtinut in extinderea retelei de magazine, inaugurând un nou magazin la Iasi, dupa cele din Bucuresti (2006) si Sibiu (decembrie 2008). De asemenea, din luna august retailerul de mobilier detine si un depozit logistic, care deserveste cele trei magazine din tara. 

Related posts

Gymboland Ploiești Shopping City – nouă destinație a distracției pentru copii

Adina Meyers

Gazonul perfect in gradinile cu suprafete mici

Adina Meyers

(P) Praktiker România are un nou Director General

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe