LifeStyle

BoConcept a inaugurat un nou concept store la Iasi

Noul magazin respecta intru totul specificul brandstore-urilor BoConcept si este singurul concept store de mobilier si decoratiuni de design din oras.

Noul showroom are o suprafata totala de 641 de metri patrati. In magazin este prezenta colectia de mobilier si decoratiuni pentru anul 2010, ce reuneste trei stiluri: Delicate Detail – inspirat din domeniul artistic -, Pure Pole, ce emana dragoste pentru natura, si Mania Mix – o explozie de culoare. Arhitectura si designul interior alcatuiesc impreuna cu elementele de mobilier si decoratiunile un spatiu complex, adresat segmentului high class si acelora care isi exprima personalitatea prin stil si noutate. 

Piesele de mobilier si decoratiunile interioare marca BoConcept reprezinta un segment aparte pentru piata din România si pot fi identificate cu usurinta prin originalitatea designului, texturi sofisticate si idei inovatoare. Intreaga gama de mobilier si decoratiuni are ca punct de plecare preocuparea pasionata pentru designul functional si accesibil.

Pâna la finalul anului, BD FURNITURE, detinatorul exclusiv al francizei BoConcept in România, va aduce o noua franciza de mobilier danez, de data aceasta pentru copii, brandul Flexa.

Pentru anul 2009, in ciuda crizei financiare, BoConcept a ales sa isi respecte planul de dezvoltare si a reinvestit profitul obtinut in extinderea retelei de magazine, inaugurând un nou magazin la Iasi, dupa cele din Bucuresti (2006) si Sibiu (decembrie 2008). De asemenea, din luna august retailerul de mobilier detine si un depozit logistic, care deserveste cele trei magazine din tara. 

Articole similare

Lanțul de cafenele Okfea lansează “Okfea cu flori” și conceptul de fix pricing pentru cocktailuri after-work

comunicat de presa

Targul National Imobiliar (TNI) isi deschide portile

comunicat de presa

Concursul Internațional George Enescu invită publicul să își exerseze calitatea de jurat

comunicat de presa

Lasă un comentariu

3 × 4 =