Iti doresti sa achizitionezi mobilier in aceasta perioada? Bugetul tau nu este prea generos, dar totusi iti doresti mobila de calitate? Atunci iti recomandam mobilierul de la ELVILA. Incepand cu 18 noiembrie incepe campania de Black Friday la ELVILA.

Black Friday reprezinta una din cele mai importante perioade de reduceri ale anului. Poti beneficia de reduceri de pana la 70% la canapele, coltare, seturi de canapele, mobilier pentru living, biblioteci, mobila pentru dormitor, paturi tapitate, mobilier pentru bucatarie, coltare de bucatarie. Black Friday va fi atat online pe www.elvila.ro cat si in showroom-urile Elvila din urmatoarele orase: Alexandria, Bacau, Beius, Bucuresti, Botosani, Brad, Brasov, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti. Oferta promotionala va fi valabila in limita stocului disponibil.

Campania de Black Friday organizata de Elvila iti ofera posibilitatea de a-ti achizitiona o canapea noua pentru living, mobilier pentru un dormitor nou si multe alte obiecte de mic  mobilier de care ai nevoie. Profesionalismul cu care sunt executate obiectele de mobilier ofera garantie și o calitate desavarsita. Cu ajutorul mobilierului puteti amenaja un spatiu functional si placut.

Calitatea si accesibilitatea produselor oferite, poziţioneaza compania Elvila in topul producatorilor de mobila din Romania. Mobilierul Elvila este disponibil prin reteaua de magazine proprii sau prin reteaua de distribuitori/francize, dar si pe site-ul www.elvila.ro unde pot fi comandate online produsele dorite, cu livrare prin curier. Gama de produse de catalog este completata de posibilitatea de realizare de mobila pe comanda, atat in magazine cat si prin intermediul site-ului.

Cu o lunga traditie in productia de mobilier si saltele, Elvila isi largeste permanent oferta propusa clientilor sai, punand la dispozitie o gama extrem de variata de produse pentru casa, birouri, dar si pentru proiecte speciale.

Acceseaza site-ul www.elvila.ro sau viziteaza showroom-ul din orasul tau!

Grupul Elvila, unul din principalii furnizori de mobila de bucatarie din Romania, ofera o gama completa de produse din lemn masiv, mdf sau pal. Portofoliul de produse din catalog este completat de posibilitatea de a furniza mobila la comanda, pentru acasa, pentru HoReCa sau pentru zona corporate. 

Related posts

4 idei ieftine şi rapide pentru a crea un decor de toamnă superb

Adina Meyers

3 trucuri simple pentru un decor răcoros

Adina Meyers

Casa curbata, premiu la Brick Awards

Adina Meyers