Biscuitii sunt o varianta de desert rapid, delicios si, de ce nu, satios! Adorati de copiii din intreaga lume, biscuitii cu unt si musli s-au impus rapid si ca preferatii adultilor. Acesti biscuiti rapizi (mai putin de jumatate de ora va trece pana ii vei putea devora!) au un gust absolut fantastic, care te va seduce inca de la prima degustare.
Recomandati pentru gustarea copiilor de la scoala (alaturi de un iaurt sau un fruct), acestia pot fi alegerea ideala si pentru picnic. Vestea buna este ca ii poti consuma in orice moment al zilei, oriunde. Achizitioneaza-ti si un borcan special pentru pastrarea biscuitilor si pregateste-i cat de des doresti!
Ingrediente:
100 g unt cu continut redus de grasime KOLIBA
100 g zahar brun
300 g musli cu fructe (stafide, coacaze, merisoare)
Metoda de preparare:
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru ~15 minute la 170C.
Intr-o tigaie se pun la incalzit untul cu continut redus de grasime KOLIBA si zaharul pana se topeste zaharul. Compozitia se adauga intr-un bol peste musli si se amesteca pana ce acestia devin imbibati in mixul de unt si zahar. Se lasa la racit pentru ~5 minute.
Intr-o tava de prajituri se pune hartie de prajituri si se unge cu unt KOLIBA. Compozitia se imparte cu o lingura si se aranjeaza in tava in forme rotunde mari. Biscuitii se coc pentru ~15 minute sau pana devin aurii.
Dupa ce au fost scosi din cuptor se lasa la racit pentru ~5 minute, dupa care se scot din tava cu o spatula de plastic.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.