Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Biroul de perete – o soluție potrivită pentru spațiile mai puțin generoase

Orice persoană care lucrează de acasă, cel puţin ocazional, are nevoie de un birou. Dilema apare atunci când trebuie să găsească spaţiul potrivit pentru amenajarea acestuia.

În locuinţele mici un astfel de spaţiu pare uneori imposibil de găsit. Un living de doar câţiva mp nu mai oferă loc pentru o masă voluminoasă, câteva dulapuri şi un scaun. Dar soluţii există.

Biroul de perete reprezintă o alternativă practică şi care economiseşte mult spaţiu la sol. Desigur, există şi varianta unui birou pliabil care poate fi strâns sau închis atunci când nu lucrezi. Biroul de perete pare o soluţie destul de restrictivă în ceea ce priveşte designul şi posibilităţile de depozitare, dar designerii şi producătorii de mobilier ne contrazic.

În galeria foto vei găsi câteva modele interesante de birouri de perete realizate în stiluri/culori diverse şi pentru utilizatori diferiți (copii şi adulţi) care ne demonstrează versatilitatea acestui tip de birou.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum si-a amenajat Monica Tatoiu gradina in stil Feng Shui

Adina Meyers

Baie în stil industrial

Adina Meyers

Skin Media și Aiper aduc în România revoluția în curățarea piscinelor cu lansarea primilor roboți fără fir de curățat piscina Seagull Pro și Seagull 800B.

Adina Meyers