LifeStyle

Baneasa Shopping City da startul campaniei de Paste

In cadrul weekend-ului tematic, de Gardening, specialistii de la City Garden vor impartasi celor prezenti trucuri pentru amenajarea profesionista a gradinii si vor oferi sedinte gratuite de consultanta, cu ajutorul unui software profesionist. Cei mici sunt invitati sa faca primii pasi in universul gradinaritului in cadrul unui workshop distractiv de plantare a copacilor.

Baneasa Shopping City vine in intampinarea clientilor sai cu sfaturi utile pentru crearea unui spatiu rupt din paginile unei reviste de specialitate. Vizitatorii vor primi sfaturi de la expertii City Garden, care au pregatit seminarii despre ingrijirea adecvata a plantelor – de la gazon, la flori sau pomi fructiferi. In cadrul evenimentului de gradinarit va fi expusa si colectia de ghivece inteligente Lechuza, care ofera o solutie simpla si eficienta pentru ingrijirea plantelor. Invitatii vor invata, de asemenea, cum sa creeze aranjamente florale pline de culoare, precum si care sunt pasii pentru ingrijirea arbustilor Bonsai.

Celor preocupati de design li s-a pregatit o surpriza inedita: o demonstratie live in arta tunderii arbustilor, cu ajutorul carora se vor crea forme spectaculoase.

Weekend-ul de gradinarit face parte din campania de Paste a Baneasa Shopping City si vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa-si pregateasca casa si gradina de sarbatoare.

In urmatoarele doua weekend-uri, copiii sunt in centrul atentiei prin activitatea de Egg Hunt si pot sa admire dragalasele animale din cadrul Expozitiei de iepuri, pauni si gaini de rasa, expozitie organizata de Asociatia Pajura. De asemenea, echipa de chefs The Flavours ii asteapta pe pasionatii de gastronomie la un show culinar.

Pana pe 5 mai, toti cei care achizitioneaza produse in valoare de minimum 200 lei din Baneasa Shopping City si Feeria pot castiga in cadrul Promotiei „Cadou in Ou”, unul dintre cele 3 oua tematice: Oul Fashion (cu premii in tinute si produse oferite de BCBG MAX AZRIA, Day&Night, Intersport si Nissa), Oul Hi –Tech (care contine un HP laptop ENVY X2, HP Envy Touchsmart Ultrabook 4 si HP Desk Ink Advantage 6525) sau Oul Casei (cu premii in electrocasnice oferite de Tefal, Rowenta, Krups si Moulinex) si alte 200 de extra premii.

Pentru mai multe detalii despre promotia „Cadou in Ou” si programul de Paste, vizitati www.baneasashoppingcity.ro

 

Related posts

„Ziua și noapteaˮ – o prăjitură ușor de preparat

Adina Meyers

Cum sa iti pregatesti gradina pentru sezonul de primavara

Adina Meyers

Studio-ul inSIGN implementează conceptul de culture@work în proiectele sale

Adina Meyers