Rosul este o culoare care iti taie respiratia si care confera personalitate chiar si celui mai plictisitor spatiu. Cand lucreaza in culori neutre, designerii folosesc rosu ca accent. Insa in bai, aceasta culoare vibranta merita mai multa atentie, avand capacitatea sa transforme spatiul intr-unul elegant, stralucitor.

De altfel, in nicio alta camera predominanta rosului nu arata atat de bine ca in baie. Indiferent de dimensiuni, baile cu pereti, tavane sau accesorii rosii sunt uimitoare.

Totusi, cand folositi aceasta culoare, e necesar sa planuiti cu grija schema de iluminare a incaperii, mai ales in baile mici. Fiind o culoare puternica, lumina trebuie sa fie discreta, ambientala.

Adeseori albul este culoarea secundara intr-o baie rosie. O alternativa mult mai interesanta este insa argintiu. Aceasta culoare stralucitoare reflecta rosul si ofera incaperii un aer de poveste.

Combinatia rosu si negru este nemuritoare, insa pentru o atmosfera mai destinsa puteti folosi gri, in timp ce combinatia rosu si galben este cea mai buna alegere pentru o baie vesela.

Fiind o culoare versatila, rosul functioneaza cu orice stil. Totusi, finisajele pe care le alegeti fac diferenta. De exemplu, finisajele lucioase sunt folosite in stilurile retro, minimalist si contemporan, in timp ce finisajele mate sunt o optiune buna pentru stilurile rustic, mediteranean si traditional.

 

 

Related posts

Cum sa profitam la maxim de spatiul unei bai mici

Adina Meyers

Balustrade din sticlă. Eleganță și siguranță acasă sau la birou

Adina Meyers

Cum intretii plantele din locuinta atunci cand nu ai foarte mult timp liber la dispozitie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe