Avantajele ridicarii unei case pe structura de metal usor sunt multe. Printre acestea se numara timpul mic de constructie, posibilitatea de asamblare in orice conditii meteorologice, precum si rezistenta crescuta la cutremure.

Proiectul dupa care se lucreaza este complet computerizat, deci piesele sunt „desenate” cu precizie, in fabrica, pana la cel mai mic detaliu. Astfel este absolut exclusa orice abatere si, de asemenea, pierderile inutile de material.

O casa pe structura metalica, fiind realizata in proportie de 70% in fabrica, poate fi construita in timp record. De exemplu, construcţia unei case de 150 de metri patrati, parter plus etaj, dureaza aproximativ 45 de zile.

Otelul din care se realizeaza structura este zincat si galvanizat, deci rezistenta lui in timp este uluitoare, peste 50 de ani. In conditiile in care greutatea specifica a structurii este foarte redusa, sub jumatate dintr-o structura similara, dar din lemn, si la o treime din cea a unei structuri din beton armat.

Placarea ideala este cu gips-carton sau placi de ciment compresat, caz in care constructia devine complet ignifuga. Termoizolarea se face cu materiale clasice.

Stabilitatea in timp a structurii este remarcabila, datorita otelului, care este un material ce nu se contracta sau dilata, nu se deplaseaza structural, nu e sensibil la insecte, soareci, mucegai, umezeala etc.

Related posts

De ce criterii trebuie sa tinem cont atunci cand ne cumparam o locuinta

Adina Meyers

Descopera oferta promotionala de tigla ceramica pentru acoperisuri durabile

Adina Meyers

Solutia acoperisurilor ceramice in proiectul casei

Adina Meyers