Ce fel de aranjamente se folosesc in casa?
Orice este permis, cu conditia sa placa si sa se potriveasca.. Buchetele si aranjamentele din flori naturale sunt cele mai frumoase si apreciate. Ideal ar fi ca florile din casa (in glastre sau aranjamente speciale) sa fie in ton cu sezonul respectiv.

Cele mai recomandate sunt aranjamentele de dimensiuni mici, intime, care emana caldura. Se pot folosi orice fel de flori. In functie de sezon se poate apela si la diverse obiecte din natura (scoici, cochilii, ghinde, castane, conuri, petale parfumate, pietricele) care pot servi la realizarea unor aranjamente decorative diferite. Daca locuinta are dimensiuni generoase se pot folosi aranjamente monocromatice. In acest caz se porneste de la florile cele mai inalte, dupa care se scade inaltimea acestora pina ce se obtine forma si dimensiunea dorita.

In cazul unui aranjament rotund se pastreaza o singura dimensiune a florilor iar in cazul unuia pe verticala se apeleaza la flori de dimensiuni cit mai variate.
Sfatul specialistului: designer floral Anca Lupu (ELTUNG).

Related posts

13.000 de copaci plantați de Daikin România împăduresc 4 hectare de teren degradat

Adina Meyers

Sfatul specialistului: Izolaţi pereţii exteriori şi acoperişul

Adina Meyers

Gradina pentru minte si suflet

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe