LifeStyle

Apartamente de vânzare în Iași sunt multe, dar cumpărătorii puțini

Oferta de apartamente de vânzare în Iași este destul de bogată. Este al patrulea oraș ca mărime din țară. Și se bucură de prosperitate în creștere. Mai ales datorită dezvoltării industriei IT în regiune.

Când vine vorba despre apartamente de vânzare în Iași, trebuie luat în calcul prețul pe metru pătrat construit. Fiind un centru universitar și de afaceri important, dezvoltatorii comercializează locuințe la prețuri peste 1000 euro pe metrul pătrat construit. Peste 30 de ansambluri rezidențiale noi au garsoniere și apartamente de vânzare în Iași, dar și case. În ciuda ofertei, vânzările de locuințe sunt în scădere. Paradoxal, la Iaşi încă este nevoie de locuinţe. Industria software oferă mulţi cumpărători, dar există o anumită reticenţă. Cu toate astea, în fiecare cartier din Iaşi există un şantier pentru blocuri cu locuinţe. Și apar frecvent noi proiecte imobiliare.

Cine cumpără apartamente de vânzare în Iași?

Lăsând la o parte studenții români, mii de tineri din ţările Uniunii Europene sau din afara spaţiului comunitar studiază la Iaşi. Cei mai mulţi sunt înregistraţi la Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa“. Unii dintre aceștia sunt tentați să investească în achiziția unui apartament, în detrimentul chiriilor usturătoare. Mai mult, poate fi o investiție pe termen lung, chiar dacă ei nu vor mai locui în Iași după finalizarea studiilor. Pe de altă parte, în Iași, lucrează acum în jur de 20.000 de profesioniști în domeniul IT. Iar industria este în continuă creștere. În plus, an de an, facultățile de profil scot câte 1200 de absolvenți în domeniu.

Specialiștii te ajută

Cum oferta de apartamente de vânzare în Iași este atât de diversificată, este greu să te hotărăști în ce să-ți investești banii. Imoradar 24 poate fi un ajutor de nădejde în acest sens. Este un radar al pieței imobiliare, cu anunțuri verificate, fie că provin de la proprietari, fie de la agenții imobiliare sau de la alte site-uri. În acest moment, pe Imoradar 24 găsești 3871 apartamente de vânzare în Iași cu 2,3 și 4 camere, cu prețuri până la 75.000 euro. Dintre acestea, peste 250 sunt direct de la proprietari verificați.

Related posts

Creierul uman apreciază arta autentică

Adina Meyers

”Old Blacks, Rock & More” aduce pe aceeasi scenă Subcarpați, Vița de Vie, Iedera & Trupa Zero

Adina Meyers

Netflix anunță data de lansare pentru The Crown: Sezonul 4 – VIDEO

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe