Orice proiect de design interior este in sine o provocare: imaginatia incepe sa zburde, dorintele clientului trebuie respectate, viziunea  asupra proiectului sa poata fi pusa in practica si asa mai departe. Detalii, detalii….

Un nou proiect, un nou challenge.

Totul porneste de la o poveste: o familie frumoasa care iubeste calatoriile, cu o pasiune deosebita pentru carti, un apartament ce trebuie reamenajat si decorat, o idee ce trebuie pusa in practica. Iar finalul acestei povesti este  rezultatul a sute de ore de munca pentru echipa implicata in proiect, de. Aici intra in actiune profesionistii  de la SpotOnDesign ce au realizat acest minunat proiect.

Dorinta arzatoare a clientilor a fost aceea de crearea unui spatiu cat mai degajat si luminos posibil.

In urma configurarii planului, punctul forte al acestui apartament a devenit tocmai spatialitatea. Desigur, modul in care a fost decorat a accentuat acest efect.  Intre bucatarie si livingul actual exista un perete, care a fost spart si inlocuit de un panou de sticla. In acest fel am amplificat spatiul la maxim (bineinteles dupa obtinerea tuturor aprobarilor de la Primarie).

Proprietarii fiind foarte dornici sa isi practice pasiunile, proiectul trebuia sa contina spatii dedicate acestor pasiuni, si iata rezultatul: 

Acum, apartamentul are multiple functionalitati. Cei de la SpotOnDesign au gasit formula magica in renovarea acestui apartament :  spatiul perfect gandit si optimizat la maximum,  materialele premium folosite,  executia de exceptie a mobilierului – inclusiv a canapelelor – la comanda.

Accesorizarea nu s-a lasat mai prejos. A fost  folositea ultima generatie de iluminare LED si cele mai in voga corpuri de iluminat, majoritatea fiind confectionate din lemn de bambus tratat si materiale eco-friendly.  Cat despre decoratiuni: "jos palaria"! De la ceas confectionat din ciment (!) pana la sfesnice care mai de care mai aratoase.

*toate decoratiunile au fost achizitionate de pe www.zazui.ro

Satisfactia cea mai puternica s-a regasit in finalizarea cu succes a inca un proiect, in care clientii se regasesc complet. De ce? Pentru ca a fost realizat pe gustul lor, intr-un mod armonios, plin de confort, foarte luminos, realizat cu pasiune de o echipa de designeri absolut mi-nu-nata.

 

 

 

Related posts

9 sfaturi pentru amenajarea unei bucătării rustice

Adina Meyers

Despre cum iti decorezi locuinta cu bani putini

Adina Meyers

3 idei perfecte de cadouri de casă nouă 

Adina Meyers