LifeStyle

Apa rece – la un pas distanta cu combinele frigorifice Zanussi Easy Water

Un adult trebuie sa consume vara in medie 2 litri de apa pe zi, pentru ca organismul sa poata functiona la capacitate maxima. Si pentru a avea intotdeauna la indemana apa rece, Zanussi a creat combinele frigorifice EasyWater, dotate cu unul dintre cele mai mari rezervoare de apa de pe piata.

Apa rece – la un simplu buton distanta

Rezervorul de apa cu care este dotat combina frigorifica EasyWater de la Zanussi te ajuta sa-ti satisfaci setea oricand, cu un minim de efort. Acesta poate stoca pana la 4 litri de apa, cantitatea suficienta pentru consumul mediu al unei familii intr-o zi. Dozatorul este incorporat pe usa combinei, iar paharul poate fi umplut printr-o simpla apasare a capatului acestuia. Dintr-o singura miscare obtii apa rece atat de necesara in zilele toride de vara.

Mai mult spatiu

Spatiul din frigider reprezinta o resursa importanta in sezonul cald si, de cele mai multe ori, limitata. Majoritatea alimentelor au nevoie de refrigerare, pentru a-si pastra prospetimea timp indelungat. De acum, insa, nu trebuie sa-ti mai faci scheme de organizare, pentru ca totul sa aiba loc inauntru. Datorita dozatorului de apa EasyWater, poti renunta la voluminoasele sticle de apa imbuteliate, care ocupau spatiu pretios.

Mai mult, combinele frigorifice Zanussi EasyWater beneficiaza de designul Spazio+. Astfel, desi dimensiunile exterioare sunt aceleasi cu ale unei combine frigorifice normale, spatiul interior este mult mai generos, in acord cu nevoile tale.

Consum mai mic

Combina frigorifica Zanussi EasyWater te ajuta sa economisesti timp, dar si energie. Sistemul dozatorului de apa iti aduce un dublu beneficiu, pentru ca nu mai este necesar sa deschizi frigiderul de fiecare data cand doresti sa bei apa. Poti economisi astfel cantitatea de energie care se consuma cu fiecare deschidere, necesara pentru a mentine temperatura interioara constanta.

In plus, fiind incadrata in clasa de energie A+, consuma cu 25% mai putina energie decat cele din categoria A. 

Combinele frigorifice Zanussi EasyWater pot fi gasite in magazinele de specialitate, la preturi recomandate cuprinse intre 1750 si 1850 lei

Related posts

3 Reguli nescrise pe care orice GAZDĂ le respectă – Tu ai casa pregătită pentru oaspeți?

Adina Meyers

Produsele AEG beneficiaza de extra-garantie, pentru 5 ani de liniste

Adina Meyers

Electrolux Design Lab 2013: modul de viata urban inspira solutiile de design ale viitorului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe