Practic

Amenajarea holului

Acesta trebuie sa fie un loc primitor, unde sa predomine atat elemente calde, care mentin buna dispozitie, cat si elemente practice.

In ceea ce priveste amenajarea holului de la intrarea in locuinta, pe langa designul atractiv, modern, trebuie sa tineti cont si de aspectele functionale.

Holul poate indeplini cu succes rolul de anticamera eleganta si confortabila, interiorul sau fiind in concordanta cu stilul predominant din intreaga locuinta Prin urmare, nu este importanta numai proiectarea incaperii si alegerea finisajelor pentru tavane, pereti si podea, ci si alegerea mobilierului, a accesoriilor si a altor elemente decorative care pun in evidenta spatiul.
Avand in vedere ca zona de la intrarea in casa ar trebui sa fie foarte bine iluminata, puteti opta pentru o lampa de perete. Totodata, puteti apela la o oglinda mare, care aproape ca  dubleaza incaperea. Mai mult, folosirea de materiale decorative in tonuri pastelate extinde vizual spatiul.

Zona holului poate fi pusa in valoare prin diferite tipuri de lumini, precum si prin utilizarea unor materiale speciale, folosite la plafon, podea si pereti. Pe de alta parte, holul de la intrare poate fi utilizat pentru a mari livingul, prin eliminarea unuia dintre pereti, acesta devenind un antreu mai scurt. In afara de elementele de mobilier care sunt folosite in holuri (dulapuri pentru umerase, oglinzi si rafturi), puteti utiliza o nisa ascunsa pentru depozitarea hainelor, incaltamintei, palariilor si a altor lucruri necesare.

Tineti cont de aceste idei si transformati-va holul intr-o incapere primitoare!

Related posts

Veselie… la metru

Adina Meyers

Tapetul – avantaje, dezavantaje si alte sfaturi

Adina Meyers

5 tipuri de amenajare clasica de baie

Adina Meyers