LifeStyle

Accesorii pentru florile din grădina ta

Amenajarea unei grădini este la fel de importantă ca cea a întregii locuințe. Niciun detaliu nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Doar așa te vei putea bucura de un spațiu verde care are stil și personalitate.

Tot ce trebuie să faci este să alegi un design pentru grădina ta și să te apuci de treabă.

În privința modului în care poți să aranjezi suprafața verde din curte, poți să optezi între unul clasic, contemporan sau tematic.

Prima categorie se caracterizează prin precizie (de exemplu, aleea este foarte bine definită; nimic nu lasă posibilitatea unei improvizații), a doua prin spontaneitate (felul în care sunt aranjate plantele și accesoriile dau senzația de libertate), iar ultima are ca sursă de inspirație o culoare, o anumită țară etc.

Indiferent de modul de amenajare pe care îl vei alege, nu trebuie să uiți de accesorii. Acestea au rolul de a pune în evidență florile, dar și de a „vorbiˮ despre tine.

Așadar, poți realiza aranjamente din lemn sau metal, colorate sau cu diverse modele. De asemenea, dacă ești pasionat de bricolaj poți crea chiar tu tot felul de accesorii: ghivece originale, fântâni, obiecte decorative din pietre etc.

Important este ca toate accesoriile pe care le vei utiliza să fie în armonie cu întregul stil al grădinii, dar și cu cel al locuinței tale. Grădina este, până la urmă, o continuare în exterior a casei.

Pentru mai multă inspirație în legătură cu accesoriile destinate înfrumusețării unui spațiu verde, în galeria foto vei găsi mai multe exemple.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

Bijuterii de Epoca si de Colectie – o noua categorie in licitatiile Artmark- a debutat sclipitor la Mamaia si Bucuresti

Adina Meyers

(P) Elvila schimba locatia magazinului din Oradea

Adina Meyers

Versatilitate și ergonomie cu Tefal Ingenio

Adina Meyers