Case de vacanta

Acasa la o diva pop-country

Poate credeti ca tanara cantareata Kelsea Ballerini este doar o alta o starleta pop-country draguta sau poate acum auziti prima data de ea. Adevarul e ca prin muzica ei, Kelsea isi inspira fanii sa traiasca fara teama si sa depaseasca provocarile vietii.

Un exemplu:

Kelsea a inceput sa cante la 13 ani, iar azi, la 10 ani distanta, are deja o cariera muzicala inchegata. Insa motivul pentru care va povestim despre Kelsea este altul. Tanara s-a mutat recent in primul ei apartament “de adult”, pe care l-a decorat in spiritul cantecelor sale, iar noi zicem ca merita o “vizita”.

In procesul de amenajare, Kelsea a lucrat cu designerul Maryn Goolsby Favors. Si cu toate ca s-a implicat in alegerea pieselor de mobilier, a culorilor si texturilor, tanara cantareata a fost foarte surprinsa de rezultatul final. Trebuie sa recunoastem, entuziasmul ei este molipsitor!

In adeolescenta, Kelsea s-a mutat impreuna cu mama ei la Nashville pentru a-si incepe cariera de cantareata. Aminitirile din acea perioada au fost conservate in decor sub forma posterelor cu Bluebird Cafe din living. Restul decoratiunilor sunt alese atat in stil country, cat si urban.

Kelsea este genul de vedeta care se simte la fel de confortabil pe covorul rosu cum se simte in bucataria sa amenajata in stil eclectic, personalizata cu initiala numelui ei. Aici toate obiectele isi au locul lor, detaliu esential pentru o fata ocupata.

In holul de la intrare, mobilierul rustic din lemn masiv este frumos completat cu poze inramate ale familei si prietenilor artistei.

Si in dormitor regasim stilul country, cu patul imens ce creeaza o atmosfera relaxanta. Accentele de roz si mov dau o nota de feminitate si aduc aminte de romantismul din cantecele artistei.

Mai multe imagini din casa artistei gasiti in galeria foto.

Sursa foto: Laurel and Wolf

 

Related posts

Acasa la Anca Turcasiu

Adina Meyers

În vizită la Leonardo DiCaprio

Adina Meyers

Un loft impresionant, în inima New York-ului

Adina Meyers