Case de vacanta

Acasa la Kim Kardashian si Kanye West

Unul dintre cele mai populare cupluri de vedete ale momentului s-a mutat recent intr-o impresionanta vila din Hidden Hills, California, ce a apartinut inainte vreme nu mai putin cunoscutei Lisa Marie Presley.

Kim Kardashian (33 de ani) si Kanye West (37 de ani) si-au abandonat vila din Bel Air pentru aceasta proprietate pe care au cheltuiat 20 de milioane de dolari. Cei doi si-au dorit mai mult teren si mai multa securitate.

Pe buna dreptate, proprietatea de peste 2.000 de metri patrati este denumita „bijuteria din Hidden Hills”. Noua casa a familiei West are doua piscine, doua centre spa, doua zone pentru gratar, un pavilion pentru pentru petreceri, propriul cinema si o podgorie.

La interior vila dispune de un impresionant dormitor matrimonial cu baie dubla, o sala pentru gimnastica, sauna, dressinguri cu dulapuri enorme, facute pe comanda, un living spatios cu semineu din piatra si alte minunatii pe care doar vedetele si le pot permite.

 

Desi prea mare pentru o familie mica, vila este amenajata cu gust. Va lasam sa-i admirati vastele interioare in galeria foto.

 

 

 

Related posts

Cum poti sa-ti cresti propria gradina de plante in casa

Bianca Ion

Acasa la Flora Nastase

Bianca Ion

Stela Popescu are o casa plina de farmec

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe