LifeStyle Recomandat de Editor

Spălătoriile auto își câștigă clienții și reputația prin apă osmozată

Apa dură nu este de dorit nici în consumul casnic, nici când vine vorba de consum industrial. Aceasta are anumite proprietăți dezavantajoase. Motiv pentru care tot mai mulți consumatori se orientează spre sistemele de dedurizare, filtrare şi de osmoză inversă. Este și cazul spălătoriilor auto. Acestea au un consum ridicat de apă, zilnic. Raportat la calitatea serviciului este de preferat ca aceste spații să fie dotate cu echipamente corespunzătoare.

Spălătoriile auto au început să își câștige clienții și reputația prin osmoza inversa.

Nimănui nu îi place ca mașina să fie inestetic decorată de pete mici albe. Acesta este efectul de apă dură. În plus, într-o apă de duritate ridicată nici detergenții nu sunt la fel de eficient dizolvați. Iar sistemul în sine riscă să aibă curând defecțiuni din cauza depunerilor de calcar.

Ce este apa dură şi de ce este necesară osmoza inversă

Duritatea apei constă, de fapt, în cantitatea de carbonat de calciu și magneziu. Acesta este și motivul pentru care pot fi observate petele mici și albe după spălare.  Fie pe mașini, fie pe vase din sticlă spre exemplu. Astfel de reziduuri de minerale rămân pe suprafețe după ce apa se va evapora. Deși pare un aspect banal, deranjează. Iar cei care au pățit confirmă că petele rămase sunt greu de îndepărtat.

Consumatorii casnici au la rândul lor o astfel de problemă. Motiv pentru care sistemele de dedurizare au ajuns la ora actuală să fie atât de diversificate. Unele mai compacte, pentru a fi instalate oriunde. Cât despre osmoza inversă, acest proces este necesar pentru a obţine o apă pură.

Osmoză inversă pentru spălătorii auto

Spălătoriile auto au la rândul lor sarcina de a mulțumi publicul consumator prin furnizarea de servicii de cleaning și self cleaning. Utilizând apă dedurizată, astfel de locații cunosc avantaje majore și în lanț. Vorbim despre impactul imediat observat de consumator. Și anume lipsa acelui scenariu în care pe mașină, post spălare, vor mai rămâne pete albicioase. Clientul mulțumit de aspectul mașinii perfect curată, va reveni.  Apa dedurizată este așadar un factor ce contribuie la calitatea serviciului folosit.

De asemenea de interes major pentru spălătorii este și rentabilitatea serviciului în sine.

Apa dedurizată înseamnă consum optimizat de apă. Dar și de resurse precum produsele de curățare. Explicația este simplă. Ține de timpul de spălare ce va fi mai redus și de dizolvarea mai eficientă a detergenţilor. Chiar și fără ștergere, după uscare suprafețele nu rămân pătate.

Pe scurt, spălarea și ulterior clătirea cu apă osmozată  este vizibil mai eficientă. Sistemul de osmoză inversă presupune îndepărtarea ionilor de calciu și magneziu și a altor particule mici. Apa de calitate va fi factor decisiv pentru clientelă. Aceasta se fidelizează în funcție de aprecierea serviciilor de tip self cleaning car dintr-o locație.

Cum pot spălătoriile auto să beneficieze de sistem de osmoză inversă

Expert Water pune la dispoziție astfel de sisteme. Acestea pot fi alese în funcție de caracteristicile tehnice, în funcție de randament, principalul interes fiind desigur debitul de apă necesar. Un astfel de sistem va include tot ce este necesar, de la cadru, carcasă și panou, până la pompă, motor și membrane osmotice.

Costurile aferente unui astfel de sistem diferă

În primul rând, în prealabil va fi necesar un sistem de prefiltrare a apei înainte de cel de osmoză inversă.

În cadrul paginii imaconcept.ro regăsim sisteme Expert Water. Sunt produse în Romania. Dispun de certificare ISO, CE şi stocul este unul disponibil oricând. Pachetele propuse aici reprezintă toate elementele necesare pentru a pune în funcţiune sistemul. Dedurizatorul parte din acest echipament spre exemplu asigură funcționare 24/24 astfel încât nu împiedică cu nimic randamentul. Osmoza inversă va fi a doua fază a apei. Trecută prin filtru va avea eliminate din componenţa sa impuritățile organice și orice particule, săruri.

În final, atât spălarea, cât și clătirea automobilelor va însemna curățare impecabilă.

Clientul mulțumit este cel care aduce și alți potențiali clienți. Așadar, din grijă pentru clienți, dar mai ales din grijă pentru a oferi acestora servicii de calitate. Astfel, sistemele de tip osmoză inversă sunt recomandate. Costurile sunt amortizate în timp. Dacă ne gândim că prin eficienţa și avantajele acestor dotări timpul de spălare poate fi scurtat, iar numărul de clienți poate crește, pe zi.

Despre cum va fi instalat acest tip de sistem și ce tip anume este recomandat fiecărei spălătorii cei interesați descoperă de la imaconcept.ro. Ofertele vor fi personalizate și într-un raport optim calitate-preț.

 

 

Related posts

Rowenta lanseaza Volum’ 24 Respectissim, aparat pentru volum, ce dureaza intreaga zi

Adina Meyers

Studioul inSIGN a fost nominalizat cu 9 proiecte la concursul Elle Decoration Romanian Design Awards 2019

Adina Meyers

Compania IKEA anunta un nou Retail Manager pentru IKEA South East Europe

Adina Meyers