Home Legislatie

Modificări privind contractele de închiriere sau de vânzare-cumpărare

Guvernul a aprobat o ordonanţă care prevede modificări privind contractele de închiriere sau de vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, construite de ANL, anunţă Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).

„Guvernul României a aprobat, în şedinţa de astăzi, o Ordonanţă pentru modificarea Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL). Actul normativ prevede o serie de modificări care vizează contractele de închiriere sau de vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, construite de ANL”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de MDRAP.

Concret, schimbul de locuinţă se va realiza în orice moment în perioada de valabilitate a contractului de închiriere, în condiţiile în care până acum, schimbul de locuinţă se realiza doar în cazul imobilelor aflate în exploatare, fiind exceptate locuinţele noi. Această modificare a fost solicitată atât de reprezentanţii autorităţilor publice locale, precum şi de chiriaşi ai locuinţelor pentru tineri destinate închirierii.

Citește mai multe aici!

Related posts

Idei utile pentru a masca aparatul de aer condiţionat

Adina Meyers

Meg Ryan’s loft is for sale

Adina Meyers

Jane’s Fonda modernist home in Beverly Hills

Adina Meyers