O grădină ca în Marea Britanie vă va încânta,  dacă iubiți abundența creată de o varietate de flori și ierburi aromatice. Cu un aspect ușor romantic, sălbatic, dar ordonat în același timp, acest stil de grădină poate fi adaptat cu ușurință, indiferent dacă aveți una mare sau una mai micuță.

Faţă de masă Linen Couture, Turquoise Vichy

Inspirați-vă și alegeți din selecția de piese de mobilier și accesorii pentru exterior specifice stilului englezesc de la Bonami și vă veți relaxa înconjurați de multă verdeață, miresme proaspete și culori vii, într-o grădină plină de pace și prospețime.

Acest stil de amenajare necesită destulă atenție, grădina trebuie îngrijită cu regularitate pentru a vă bucura cu adevărat de aspectul ei natural, tipic englezesc, cu zone misterioase și plante aparent sălbatice.

Piesele de mobilier și decorațiunile ce se pretează în acest context sunt din lemn, metal sau piatră. Mobilierul din plastic colorat, adecvat pentru exterior, nu-și găsește locul aici.

Farfurii  din gresie ceramică Bloominville Bea

Bucurați-vă de grădină, mai ales dacă aveți timp și sunteți acasă! Pregătiți un mic dejun copios și savurați-vă apoi cafeaua de dimineață, la aer curat, iar momentele aparent banale se vor transforma în clipe speciale și frumoase. Puteți, de asemenea, să serviți  ceaiul de la ora 5 din cești din porțelan fin lângă un croissant adus pe un șervet din in și fructele proaspete de pe un platou sofisticat. Astfel vă veți simți mereu ca într-o zi de vacanță.

Suport din lemn de pin pentru ghivece Ego Dekor Herbal

Cu un aspect dezinvolt, natural și care se opune simetriei perfecte, grădina în stil englezesc are nevoie de câteva accesorii sau decorațiuni originale. Un scaun cu vopseaua scorojită, un felinar vechi din fier, pe care l-ați găsit în pivniță, sau un ghiveci din ceramică asigură autenticitatea decorului. Aveți grijă însă, să nu transformați grădina într-un bazar de antichități – doar câteva piese selectate corect vor fi îndeajuns.

 

Related posts

Dulapul metalic, o adiție deopotrivă practică și estetică pentru casa ta!

Adina Meyers

Grădină modernă, aerisită şi utilă

Adina Meyers

Gradinile in stil baroc ale baronului Brukenthal, readuse la viata prin proiectul CultTour

Adina Meyers