LifeStyle

„Arca lui Noe” vine la Circul Globus cu reduceri de pret pentru toate categoriile de bilete

O noua stagiune a Circ & Variete Globus Bucuresti este pe cale sa inceapa, o stagiune care promite publicului sau numeroase provocari si mult, mult farmec.

Iubitorii artei circului vor avea ocazia ca din aceasta toamna sa se bucure de o noua stagiune cu reduceri de pret la toate categoriile de bilete. Și cum ii sta bine unei institutii profesioniste, stagiunea isi face debutul cu o premiera.

Cei care ne vor calca pragul vor avea si o alta surpriza legata de faptul ca sala de spectacole este “imbracata” in haine noi. Aceasta va fi mult mai primitoare avand in vedere ca s-a marit capacitatea ajungandu-se la un numar generos de peste 1500 de scaune.

Asadar, incepand cu data de 17 octombrie 2015 de la ora 15.00 vor debarca din faimoasa Arca a lui Noe direct in sala de spectacole a Circ & Variete Globus Bucuresti cele mai exotice patrupede: dromaderi, elefanti, girafe, rinoceri, zebre, lame, maimute si cai.

O alta noutate este legata de faptul ca incepand cu data de 30 octombrie 2015, in fiecare vineri seara de la ora 19.00 ii asteptam pe spectatori sa fie alaturi de noi precum si in fiecare sambata de la ora 15.00 si duminica de la ora 11.00 si de la ora 15.00.

Toate acestea sunt pentru noi tot atatea motive de emotie si, speram, tot atatea motive de bucurie pentru publicul nostru. Aşadar, va invitam sa fiţi alaturi de noi şi in acest an, intr-o stagiune pe care o dorim sa fie, ca de obicei, valoroasa.

Evident, vom reveni cu detalii. Multe detalii. Pana atunci, site-ul nostru precum si pagina de facebook va stau la dispozitie ca si pana acum.

Related posts

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Adina Meyers

Marinarea, mai simplă că niciodată

Adina Meyers

bauMax deschide cel de al doilea magazin din Cluj-Napoca si al 15-lea magazin din Romania

Adina Meyers