Text: Genoveva Hossu

Am lucrat, in trecut, la decorarea unui club din Cluj-Napoca, destinat iubitorilor de arta si frumos. Proiectul a ramas si astazi printre preferatele mele, intrucat mi-a oferit posibilitatea de a jongla cu diferite elemente si de a aduce in inima Clujului un pic din acel „je ne sais quoi” al lumii boeme.

Scopul primordial al decorului a fost acela de a reda o atmosfera eleganta, rafinata, compatibila cu publicul tinta, motiv pentru care am ales cateva elemente definitorii, in jurul carora am construit, ulterior, o frumoasa poveste.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa realizam un set de fotografii, cu tenta ecvestra, special pentru acest proiect. Frumusetea imaginilor si amplasarea acestora de-a lungul scarii in forma de spirala au sustinut perfect intregul concept.

In continuare, am reinterpretat cupola si am colorat-o intr-un mov intens. Astfel aranjat, noul tavan a devenit, inevitabil, elementul vedeta al incaperii. De aceeasi popularitate s-a bucurat si semineul ales, care s-a integrat foarte bine cu accentele moderne din decoruri.

Finish-ul a fost dat de o combinatie ingenioasa intre materiale clasice, cum ar fi marmura, lemnul sau catifeaua, in culori de aramiu, cognac, sepia sau purpuriu, cu piesele statement contemporane.

Rezultatul final a intrecut asteptarile si a reusit sa redea, in totalitate, o atmosfera neutra, eleganta, perfecta pentru iubitorii de tot ceea ce inseamna frumos.  

Related posts

Transforma caramida in punctul de atractie al unui spatiu

Adina Meyers

Cum gasesti designerul de interior potrivit pentru locuinta ta?

Adina Meyers

Trucuri de amenajare pentru un apartament mic

Adina Meyers