LifeStyle

Revelion de pomina la Jubile The Ballroom

Centrul de evenimente, Jubile The Ballroom propune un concept de petrecere de top, gandit pana in cel mai mic detaliu. Meniul savuros include preparate create de maestri bucatari special pentru aceasta ocazie. Oaspetii se vor putea delecta cu parfait de ficat de pui cu coacaze proaspete, stropit cu cognac, prosciuto melone, felioare de muschi de porc in crusta de piper, mix de salate cu bacon crocant, mousse de sunca, file de peste alb cu sos lemon butter, rulada de vita, frigarui de pui cu sos teryaki si muschiulet de porc cu ierburi aromatice si parmezan. Nu vor lipsi fructele, prajiturile si desigur tortul casei, sucurile naturale, cocktailurile, vinul vechi si bun, bauturile rafinate.

Programul artistic propus de Jubile The Ballroom este ales cu grija, pe masura tuturor gusturilor, cu momente -surpriza gandite in asa fel incat sa bucure ochii si sufletul celor prezenti, cireasa de pe tort fiind recitalul Deliei Matache, care se pare ca va sarbatori trecerea in noul an la Jubilation 2013. Pe langa hiturile frumoasei Delia, STAR Djs va asigura muzica de dans, atmosfera si buna dispozitie, iar Jubile The Ballroom a pregatit si un spectacol pe cinste cu cele mai dragi cantece populare romanesti.

Pretul unui bilet la petrecerea Jubilation 2013 este 389 lei de persoana, in acest cost intrand programul artistic, bauturile in regimul de consum nelimitat, meniul variat precum si servirea cu personal profesionist.

 

Related posts

Un preparat cald pentru zilele reci de toamna: supa de fasole si chorizo

Adina Meyers

Turismul se reinventează! Un nou serviciu pentru amatorii de vacanţe nautice

Adina Meyers

Covorașe profesionale de protecție, dezinfectante sau HoReCa

Adina Meyers