Solutii Constructive

Racoare vara in mansarda

Daca aceste „simptome” se regasesc vara si in mansarda dvs. dotata cu ferestre VELUX, cel mai probabil, cauza o reprezinta izolarea necorespunzatoare a peretilor si acoperisului acesteia cu materiale si produse de izolare mai putin performante.

Daca racoarea mult dorita in mansarda pare greu de obtinut in aceste conditii, rezolvarea ar putea fi una mult mai putin costisitoare. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de o atmosfera racoroasa in mansarda, evitand disconfortul legat de reamenajarea acesteia, este sa instalati pe ferestrele dvs. de mansarda VELUX rulouri parasolare.

Beneficiati astfel de cea mai eficienta protectie impotriva caldurii. Rulourile exterioare parasolare impiedica 75% din razele soarelui sa atinga direct suprafata ferestrelor, reducand caldura cu pana la 90%. Sunt adevarate scuturi impotriva caldurii solare, fiind eficiente chiar si cand ferestrele sunt deschise.

Materialul tip plasa creeaza un efect placut de umbrire, fara a obtura privelistea. Se monteaza foarte usor pe orice tip de fereastra VELUX deja instalata si se opereaza la fel de usor din interior. In cazul ferestrelor cu actionare manuala cu bara de operare amplasata la maxim 2 metri de podea, se recomanda varianta manuala a ruloului. Produsul exista si in varianta electrica, pentru ferestrele electrice cu cabluri integrate, cat si in varianta cu motor solar, operate cu telecomanda, fara a necesita cabluri sau conexiuni la o sursa de energie.

Ruloul exterior parasolar este recomandat a se monta in special pe ferestrele de mansarda VELUX orientate spre sud care aduc o lumina foarte puternica in cea mai mare parte a zilei, dar si pe cele orientate catre vest sau est, care aduc o lumina calda si aurie pe durata intregii zile.

In plus, fiecare rulou VELUX cumparat in perioada iulie-august 2011, va aduce cadou un set de parasolare auto. La aceasta promotie participa toate produsele din „Catalogul de accesorii pentru ferestrele de mansarda VELUX, cu exceptia accesoriilor din generati anterioara de culori sau cu un design anterior al sinelor glisante (la care s-a aplicat deja un discount). 

Il puteti achizitiona prin toti distribuitorii VELUX, precum si prin magazinul online www.velux.ro, preturile incepand de la 47 de euro (TVA inclus), in functie de marimea ferestrei.

Pentru detalii despre accesoriile VELUX, accesati www.velux.ro

Related posts

3 lucruri surprinzătoare despre spuma izolatoare

Adina Meyers

Jardinierele – secretul amenajarilor de primavara

Adina Meyers

ROCATIL – gama completă de piese pentru utilaje de construcţii

Adina Meyers