LifeStyle

Cele mai noi filme pe DVD de la Pro Video iti aduc super premii!

Pro Video a marcat inceputul de an prin lansarea celor mai noi titluri in varianta DVD. RED – Greu de pensionat, Piranha sau Stone se numara printre ultimele aparitii pe DVD, numai potrivite pentru vizionarea alaturi de prieteni.

Si pentru ca distractia nu e pe masura fara posibilitatea de a vedea filmele in cele mai bune conditii de sunet sau de imagine, Pro Video iti ofera sansa de a castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 5 LCD HD Univision. Cumpara pana pe 15 martie unul dintre cele trei DVD-uri, RED- Greu de pensionat, Piranha, Stone marcate cu un sticker special si poti fi chiar tu castigatorul. Introdu codul din interior pe site-ul www.provideo.ro/promolcd si asigura-ti un loc in cursa pentru premii!

Poti sa alegi o comedie exploziva, plina de actiune si suspans, Bruce Willis demonstrandu-ne inca o data, daca mai era cazul, ca dupa ce a fost greu de ucis, acum a ajuns sa fie si greu de pensionat. Bazata pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis si Cully Hamner, RED (Retired Extremely Dangerous) / Greu de pensionat prezinta cu mult umor o echipa de pensionari care pornesc cu entuziasm intr-o misiune incredibil de indrazneata.

Pentru cei pasionati de aventuri oarecum extreme, horror-ul Piranha le va oferi portia mult dorita de adrenalina. Astfel, regizorul filmului The Hills Have Eyes si producatorii filmului 300 te invita intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, intr-o calatorie cu adevarat terifianta.

Si nu in ultimul rand poti alege cu incredere thriller-ul Stone. Actorul Robert DeNiro nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar pelicula de fata il prezinta intr-un thriller care il antreneaza intr-un joc periculos, alaturi de un piroman condamnat (Edward Norton) si de frumoasa lui sotie (Milla Jovovich).

Indiferent pe care dintre cele trei titluri il alegi, acesta iti va asigura o sansa pentru unul dintre cele 5 premii. DVD-urile pot fi achizitionate din toate magazinele si retelele partenere Pro Video la un pret recomandat de 49.9 RON. Inscrie-te acum si poti fi chiar tu castigatorul!

Related posts

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Adina Meyers

Zece ani de Scena.ro – episodul 3

Adina Meyers

Animale de companie și o casă curată?Da, se poate!

Adina Meyers