Atunci când ne achiziționam o casă baia rămâne printre ultimele spații la care ne gândim serios. Funcționalitatea unei singure băi poate fi deficitară: este mică și, drept urmare, nu are mult spațiu de stocare.  

Așadar,  am găsit câteva modalități creative de a depozita articole de toaletă într-un spațiu mic, fără a face să pară aglomerat. Iată câteva idei pentru a vă menține spațiul din baie îngrijit și funcțional. 

Atârnă coșulețe 

Încercați să atârnați coșuri de sârmă deasupra toaletei pentru depozitarea hârtiei igienice și a altor elemente esențiale pentru baie. Rafturile pentru lăzi ar funcționa și pentru un aspect mai rustic. 

Utilizați un organizator de pantofi peste ușă pentru articole de toaletă. 

Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru articole de toaletă precum șampon, săpun și spălare a feței, agățați un organizator de pantofi pe ușa băii. Optați pentru un organizator cu buzunare transparente, astfel încât să puteți vedea și apuca rapid ceea ce aveți nevoie. 

Instalați o bandă magnetică pe lateralele sertarelor  

Articolele mici, cum ar fi clamele de păr, penseta și unghiera, pot contribui rapid la dezordine în sertare sau pe tejghele. Rezolvați această problemă instalând o bandă magnetică pe un perete sau în interiorul unui dulap! 

Agățați produsele pentru curățarea băii de raftul prosopului. 

Suporturile pentru prosoape nu sunt doar pentru acestea: puteți, de asemenea, să agățați de pe ele materiale de curățat pentru baie!  

Dacă nu îți place ideea de a depozita produsul de curățat universal în aer liber (sau de a prinde spațiul necesar pentru prosoape pe perete), instalează un suport pentru prosop în interiorul dulapului tău. Dacă acest lucru nu va funcționa, încercați o tijă mică în interiorul pereților dulapului! 

Folosiți un suport pentru vinuri pentru prosoape suplimentare. 

Un suport de vinuri durabil, suspendat nu este util doar pentru bucătărie. Puteți instala, de asemenea, unul pe peretele băii pentru a depozita prosoape de mână sau de baie învelite deasupra toaletei! 

Instalați rafturi pentru condimente pentru depozitarea suplimentară a articolelor de toaletă. 

Un alt sfat din bucătărie: luați câteva rafturi pentru condimente și instalați-le pe peretele băii pentru depozitare suplimentară pentru articole de toaletă. IKEA BEKVAM este rentabilă și plăcută din punct de vedere estetic! 

Obțineți stocare instantanee cu un coș cu rotițe. 

Păstrați lucrurile îngrijite cu coșuri sau coșuri pe rafturile inferioare și depozitați articole de toaletă de zi cu zi deasupra. 

 

 

 

 

 

Related posts

8 dormitoare decorate în stil modern

Adina Meyers

Cinci semne că lanțul de la drujba Stihl este tocit

Adina Meyers

Decor si atmosfera oldies

Adina Meyers