Home

6 paturi pentru catei, realizate din mobila veche

Va propunem sase proiecte de bricolaj prin care sa transformati mobila veche in piese noi, de care sa va bucurati impreuna cu prietenii necuvantatori.

1. O noptiera veche poate fi reconditionata pentru a servi atat scopul ei initial, cat si pe acela de pat pentru catel. Cea din galeria foto a fost realizata prin indepartarea sertarelor de jos, vopsirea ei intr-o culoare vesela si adaugarea unei saltelute.

2. Masutele octogonale erau la moda acum 40 de ani. Azi se gasesc la targurile de vechituri si pot fi transformate in oaze de relaxare pentru cateii care vor sa stea langa stapani in fiecare clipa a vietii lor. Capitonati-le cu un material textil, adaugati o pernuta confortabila si ati obtinut inca o piesa multifunctionala!

3. Masutele de cafea fi pot de asemenea reconditionate pentru a gazdui catelul familiei.

4. Vechile sertare pot servi aceluiasi scop. Cel din galeria foto a fost vopsit, i s-au adaugat picioare si litere prin care se identifica noul proprietar!

5. Un simplu cos de rachita poate deveni un confortabil patut pentru cateii de talie mica. Bonus: e portabil!

6. Scaunul de la birou poate deveni un fotoliu excelent pentru catel. Cel din galeria foto a fost obtinut prin indepartarea picioarelor, realizarea unei platforme pentru stabilizare si acoperirea cu o patura moale.

 

 

 

 

 

 

Related posts

METEO: Vremea în perioada 17 iulie-17 august. Ploi și temperaturi mai scăzute decât cele normale

Adina Meyers

Rețeta lui Răzvan Exarhu: „Vinete dumnezeiești, la cuptor”

Adina Meyers

Cele mai frecvente probleme cu căldura cu care se confruntă apartamentele vechi

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe