LifeStyle

5 to Go Private Shuttle – SUV Peugeot 3008

“5 to Go Private Shuttle” este campania ce aduce împreună cel mai mare lanț de cafenele din România & Europa de Est și Peugeot România. Campania oferă clienților 5 to Go ocazia de a se bucura de curse speciale, cu șofer personal și de a testa în același timp interiorul de excepție al noul SUV Peugeot 3008.

În perioada 12 – 30 Martie aproximativ 100 de clienți 5 to Go se vor bucura de transport gratuit cu șofer personal spre birou, liceu, facultate sau de ce nu, către o cafenea 5 to Go.

Norocoșii ce se vor beneficia de cursele #5toGoPrivateShuttle în noul SUV Peugeot 3008 vor fi aleși aleatoriu în urma inscrierii în campania desfășurată pe pagina de Facebook 5 to Go. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu în care să menționați produsul 5 to Go favorit și să dați share postării pe pagina personală.

5 to Go este prezent în momentul de față în peste 70 de locații din București și din țară, lansând de curând gama de produse “5 to Go +” – băuturi cu o cantitate dublă, răcoritoare și produse de patiserie premium și bio. În curând 5 to Go preconizează francizarea brand-ului și în afara țării.

SUV-ul Peugeot 3008 se adresează persoanelor care doresc să încerce noi experiențe, devenind astfel un concurent important în categoria SUV-urilor compacte. Mașina este un amestec unic de stil, confort și manevrabilitate. Spectaculosul interior PEUGEOT i-Cockpit® este o reală demonstrație a tehnologiei și îi oferă un nou sens, de pe poziția șoferului, fiind premiat în 2017 pentru Interiorul Anului. SUV Peugeot 3008 pune la dispozitie, de asemenea, o serie de sisteme de asistență la conducere și beneficiază de echipamente de înaltă tehnologie, precum și de noi standarde de conectivitate.

Peugeot a primit premiul pentru Masina Anului in 2017, fiind primul câștigător din categoria SUV-urilor, de la crearea competiției, din 1964.

Smile, there is coffee !

Related posts

Cateva metode prin care poti afla rapid cine te suna

Adina Meyers

Luana Ibacka prezinta un nou Curs despre Arta si Magia Feminitatii la Palatul Noblesse

Adina Meyers

Ghid complet pentru a cumpăra un uscător rufe

Adina Meyers