LifeStyle

5 gadgeturi și accesorii pentru confortul tău de acasă!

Ştim cu toţii că în situaţia actuală, ne este recomandat să stăm mai mult în casă. Putem transforma această situaţie într-o ocazie de a ne relaxa mai mult, de a ne concentra pe noi înşine, de a ne bucura de timp în plus pentru noi. Astfel, ne ajutăm nu doar pe noi, ci şi pe cei din jur, punând accentul, în primul rând, pe sănătatea noastră.

Ţi-am făcut o listă cu 5 produse/gadget-uri care atunci când stai în casă, te ajută să profiţi la maximum de confort.

P.S. Îţi dăm o veste bună înainte să afli produsele despre care este vorba. Acestea vor fi mereu alături de tine, aşa că faci o investiţie de care te vei bucura mult timp.

  1. Telefon inteligent – ştim deja cât de multe poţi face cu un smartphone. Dar ştim şi că majoritatea timpului petrecut pe acesta, îl dedici apelurilor, mesajelor şi reţelelor de socializare. E timpul să încerci lucruri noi! Ce-ai zice dacă te-ai perfecţiona în fotografia cu telefonul mobil, dacă ai încerca moduri foto pe care nu le-ai încercat niciodată?

Acum sunt disponibile atât de multe telefoane mobile cu cameră foto uimitoare, precum Huawei P30 Lite sau Samsung Galaxy A51, care te vor provoca să experimentezi cât mai mult. De asemenea, poţi descoperi jocuri captivante, care-ţi vor antrena mintea şi perspicacitatea. Mai mult, poţi transforma telefonul într-o carte cu pagini virtuale, pentru că sigur vei găsi o mulţime de cărţi în format electronic care să te captiveze.

  1. Tabletă/kindle – o tabletă poate asigura distracţie pentru toată familia, pentru că vine cu un design portabil, dar şi cu ecran generos. O poţi folosi atunci când încerci noi reţete culinare, când vrei să urmăreşti serialele preferate sau când accesezi jocurile educative, perfecte pentru cei mici.Un exemplu de tabletă eficientă pentru fiecare membru al familiei este Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019. Un kindle, pe de altă parte, este ideal pentru pasionaţii de lectură care preferă variantele moderne.

3. Televizoare – am zis seriale și filme? Atunci vorbim de super experienţă cinematică, chiar la tine acasă. Alege un TV smart şi bucură-te de faptul că în această perioadă, foarte multe unităţi culturale pun la dispoziţia publicului în mod gratuit piese de teatru, de operă, filme, documentare, tururi virtuale şi materiale educative.

4. Boxe/căşti Bluetooth – atunci când stai acasă, ai mai mult timp pentru muzică. Dar, alături de cei dragi, e bine să existe armonie în ceea ce priveşte muzica aleasă. Dacă aveţi acelaşi stil preferat, atunci o boxă Bluetooth va fi companionul perfect pentru voi. Recomandarea noastră? O boxă Bluetooth pe care să te poţi baza în orice sezon şi în orice condiţii, cum este boxa Logitech Ultimate Ears Wonderboom 2, cu design compact şi rezistenţă ultra la apă şi praf.

Ce faci însă cand muzica ta preferată nu coincide cu cea a familiei? E simplu! Alegi un set de căşti Bluetooth şi te bucuri de muzica ta fără probleme! Noi îţi recomandăm Sony MDR-ZX310, pentru că oferă super confort la utilizare îndelungată.

  1. Baterie externă/încărcător wireless – Sigur, te poţi baza oricând pe încărcătorul tău. Dar ce faci atunci când priza nu îţi este la îndemână? Ai nevoie de o baterie externă, care să te susţină pe parcursul întregii zile! Iar dacă ai un telefon care poate fi încarcat wireless, alege un încărcător ultra-rapid, esteî încărcătorul wireless Fast Charging de la Samsung.

Sunt atât de multe lucruri excepționale pe care le poţi face acasă, atunci când ai gadget-urile tech potrivite. Alege-ţi preferatele şi bucură-te de extra timp pentru tine!

 

Related posts

Din nou la înălțime: Blue Air reia zborurile spre Spania, Italia, Belgia și Marea Britanie

Adina Meyers

Biogazul, o resursă 100% ecologică

Adina Meyers

LEMS continuă proiectele de CSR de succes și în 2020

Adina Meyers