Masa de Paşte este un moment foarte aşteptat de toţi, ceea ce înseamnă că aranjarea ei implică o atenţie specială. Dacă nu ați găsit încă o temă anume pentru aranjarea mesei de Paște, puteți lua în calcul propunerile noastre de mai jos:

1. Folosiţi cojile de ouă cu rol decorativ

Foto: www.shutterstock.com
Recuperaţi câteva coji de ouă şi puneţi în ele un pic de pământ, în care plantaţi seminţe de grâu, trifoi, albăstrele etc. Faceţi acest lucru cu o săptămână-două înainte de marea sărbătoare, pentru ca plăntuţele să aibă timp să crească. Apoi vopsiţi „ghivecele” în miniatură în culori diferite şi aşezaţi-le în suporturi, pe masa de Paşte.

2. Alegeţi accesorii vesele pentru masă

Foto: www.shutterstock.com

Pentru a merge la sigur, optaţi pe de o parte pentru veselă şi tacâmuri cu un design simplu şi elegant, iar pe de altă parte pentru accesorii colorate. Faţa de masă, şervetele, lumânările, aranjamentele florale şi micile decoraţiuni tematice vor fi vedetele, aşa că alegeţi-le cu grijă.   

3. Folosiți vase, obiecte și textile tematice

Foto: www.bonami.ro

Ouăle, iepuraşii, puişorii şi mieluşeii sunt doar o parte din temele la care puteţi apela pentru a obţine un decor pascal.

Foto: www.bonami.ro

Indiferent că folosiţi decoraţiuni handmade, figurine, stickere sau motive imprimate, toate vor crea atmosfera de sărbătoare dorită. Ba, mai mult, vor da interiorului culoare, dinamism şi un aer ludic.  

4. Creaţi un aranjament de masă cu totul deosebit, care să aibă nu una, ci mai multe piese de rezistenţă.

Foto: www.shutterstock.com

Dintre acestea, amintim turcoazul, o culoare vibrantă, coroniţele din crenguţe uscate şi eleganţii trandafiri.
 

Text: Lucia Lazăr

 

Related posts

Turcoazul, o alegere potrivita pentru orice idee de design interior

Adina Meyers

Iubesti cafeaua? Noi iti spunem cum alegi cel mai bun espressor pentru dimineti pline de aroma si energie

Adina Meyers

Casa construita dupa gusturile proprietarilor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe