Amenajari Interioare

4 electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta

Bucataria este locul in care ne putem da frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba de experimentarea de noi gusturi. Pentru pasionatii de gatit este asadar important sa aiba la dispozitie aparatele capabile sa le usureze cat mai mult munca si sa ii ajute sa prepare rapid mancaruri gustoase si satioase.

In articolul de azi ne-am hotarat sa vorbim putin despre cele mai utile patru electrocasnice care merita sa se regaseasca in fiecare bucatarie, astfel incat sa ii crestem functionalitatea, iar noi sa ne bucuram de intregul proces de preparare si consumare a diferitelor mancaruri. Sunt sanse mari ca pe unele dintre ele sa le ai deja, insa tine cont ca am evitat sa nominalizam acele electrocasnice care oricum sunt prezente in orice bucatarie (aici putem da ca exemplu aragazul).

  1. Hota

De ce incepem discutia noastra de astazi tocmai cu hota? Deoarece ea contribuie cel mai mult la confortul nostru, regland nivelul de umiditate si temperatura din bucatarie, fara a o mai lasa prada aburilor. Avem la dispozitie un numar destul de mare de modele la dispozitie, fiind aproape imposibil sa nu gasim ceva care sa se plieze perfect pe nevoile noastre.

 

 

  1. Cuptorul cu microunde

Continuam lista cu unul dintre cele mai populare electrocasnice prezente in bucataria noastra. Cuptorul cu microunde este preferat de multi pentru rapiditatea cu care ne ajuta sa reincalzim mancarea, dar si pentru ca ne permite sa gatim anumite mancaruri sau gustari (de exemplu un pui grill sau popcorn).

  1. Robotul de bucatarie

Robotul de bucatarie se numara printre acele aparate electrocasnice multifunctionale de care ne vom folosi intr-un numar destul de mare de situatii. Fara sa ne dam seama, viata noastra va deveni mult mai usoara cu ajutorul sau.

 

 

Acest aparat ne va scurta destul de mult timpul de preparare al mancarurilor. Acesta ne va ajuta sa tocam, feliem, radem, granulam anumite alimente, sa preparam smoothie-uri delicioase, sa preparam aluatul, sa tocam carnea, sa obtinem un suc delicios si sanatos prin stoarcerea fructelor, iar exemplele pot continua. Este o mana de ajutor mereu binevenita in bucataria noastra.

  1. Sandwich maker-ul

De ce pe ultimul loc in topul recomandarilor noastre se afla tocmai sandwich maker-ul? Pentru ca, fara sa exageram, este unul dintre cele mai prezente aparate de gatit din bucataria romaneasca. Aceste aparate nu doar ca au preturi foarte accesibile, dar sunt si foarte fiabile, sansele de a se strica repede fiind destul de scazute.

 

Related posts

4 lucruri de care ai nevoie pentru a avea mereu masina curata

Adina Meyers

O casa cu parfum de vacanta langa Timisoara

Adina Meyers

Oază de liniște și de verdeață

Adina Meyers