De ce mănâncă uneori animalele de companie plantele de apartament? 

Unii oameni cred că este pentru a calma stomacul sau pentru a ajuta la procesarea bilelor de păr. În timp ce alții consideră că animalele de companie încearcă să remedieze o deficiență nutrițională.  

Poate fi dificil să păstrăm o plantă de apartament departe de un animal de companie cu hotărâre de a mesteca. Așa că depinde de noi să ne asigurăm că plantele pe care le cultivăm acasă sunt sigure și netoxice pentru pisici și câini. 

Iată ce plante puteți păstra în casă:  

Plantele Sinningia speciosa sunt plante populare. Care se dăruiesc mai ales în zilele de sărbători precum Ziua Îndrăgostiților și Ziua Mamei. Dacă primiți una dintre aceste flori superbe, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că vă va afecta pisica sau câinele. Oferiți lumină indirectă și umiditate constantă acestui nativ brazilian. 

Violetele africane (Saintpaulia) sunt una dintre cele mai populare plante de apartament cu flori, datorită capacității lor de a înflori în condiții de lumină slabă și afinității lor pentru aceleași condiții de mediu pe care le plac oamenilor: temperaturi moderate și umiditate medie. Alegeți un amestec de ghiveci fără sol și folosiți un îngrășământ echilibrat pentru cea mai bună sănătate a violetei africane. 

Lista cu alte plante sigure pentru animalele de companie:  

Terarii – Soleirolia soleirolii 

planta păianjen (Chlorophytum) 

Capcanele Venus (Dionaea muscipula) 

palmierul fluture, Dypsis lutescens 

Feriga (Nephrolepis) 

Calathea spp. plante numite și plante zebră 

Pilea involucrata 

Hypoestes phyllostachya 

Peperomia 

Orhideea 

Fittonia (planta mozaic) 

Bromelia 

Beaucarnea recurvata 

planta de vafe violet (Hemigraphis alternata) 

Gynura aurantiaca 

Aloe 

Related posts

Baia ta, imperiul tău – alege ce e mai  bun pentru dotarea băii, inclusiv rigolă baie de la Iperinox

Adina Meyers

Idei inspirate din cultura feng shui pentru a-ți decora casa

Adina Meyers

Soluții pentru a avea marea mereu aproape

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe