LifeStyle

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Pentru acele idei ce nu-si gasesc niciodata curajul sa se transforme in proiecte, pentru cei ce isi doresc sa-si petreaca timpului liber intr-o atmosfera creativa, dobandind skill-uri noi, socializand si deconectandu-se de la stresul cotidian, arh. Irina Neacsu a pregatit o noua serie de workshop-uri creative. Alaturi de programa variata alocata fiecarui workshop, ideea acestor sesiuni va fi lucrul intr-un spatiu prietenos in compania unuia dintre designerii romani contemporani de succes, unde iti vei putea impartasi ideile cu oameni care au pasiuni si interese similare.

Workshop-urile se adreseaza atat incepatorilor, cat si avansatilor, iar programa acestora inglobeaza informatii din domeniul designului de interior si cel al artelor vizuale. Workshop-urile organizate in cadrul Atelier Irina Neacsu sunt:

– Design de Interior si Amenajari Interioare

– Home & Deco si Textile

– Desen

– Pictura

Pentru perioadele din preajma sarbatorilor, se vor pregati cursuri tematice precum: Cadouri handmade – Valentine’s Day, Accesorii de primavara, Cadouri Iepurasul de Paste.

Workshop-urile sunt structurate in serii de 8 sedinte/ 2 ore per sedinta si se vor desfasura in grupuri de maxim 6 persoane. Toate sedintele au caracter practic, insa includ si notiuni teoretice, de baza.

Design de Interior si Amenajari Interioare cu Irina Neacsu

In amenajarea unui spatiu pentru locuit, fie ca ai sau nu un designer aproape, creativitatea ta nu trebuie sa cunoasca limite. Casa, curtea interioara, camera veche sau poate un bistro, magazin sau bar? Indiferent de functia spatiului, acesta capata sens doar atunci cand reflecta o anumita stare, un „mood”. Ca designeri si decoratori vom invata cum sa transformam o stare intr-un concept de design de interior, vom transpune stari si senzatii in obiecte tangibile si vom crea nu doar camere, ci spatii vii, incarcate cu energie pozitiva si bunastare psihica.

A fi designer necesita ani de practica si un studiu continuu, insa un inceput exista întotdeauna, si chiar daca nu planuiesti sa devii designer, lucrand doar in preajma unuia poate deveni o placere, atunci cand vorbiti aceeasi limba. Pe langa a fi un job de sine statator, munca de designer-decorarea interioarelor si proiectele de design pot deveni un mod placut de a-ti petrece timpul liber, jongland cu frumusete, proportii, culoare si texturi.

Home&Deco si Textile cu Irina Neacsu

Pentru cei care doresc sa ofere spatiului de locuit un aer personalizat, pentru acel colt primitor din fiecare camera sau pentru orice casa care necesita redecorare, primul pas este intotdeauna alegerea textilelor. La acest workshop te asteapta materiale in culori infinite, cu texturi diverse, gata sa ofere casei tale un look trendy, confortabil sau chic. Te invitam sa inveti cum sa le alegi pe fiecare si cum sa le folosesti intr-un mod original, pentru un rezultat unic! Vopsea, foarfeca, lipici, cusaturi, mix and match – iata ingredientele cheie pentru a invata cum sa decorezi folosind textile. La thecraftlab by Irina Neacsu, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de design romanesc, utilizarea tehnicii colajului de textile este cel mai bun exercitiu de imbinare a frumosului cu practicul intr-un spatiu pentru locuit.

Desen cu Irina Neacsu

Cat ar trai un sentiment sau o idee daca n-ar putea fi pus pe foaie? Desenul funtioneaza adesea precum un limbaj: necesita dedicare, poate fi invatat si deschide drumul catre noi modalitati de comunicare. Desenand vei invata trucuri noi, iar cu fiecare schita vei reusi sa exprimi din ce in ce mai mult. O noua lume construita din linii, forme si culori, asteapta s-o descoperi alaturi de Irina Neacsu, unul dintre designerii care aplica acesta tehnica zilnic, fie in timpul jobului, fie in timpul liber. Schite ale locurilor de vacanta, natura moarta, desene abstracte sau reale, creioane, desen in carbune si pictura in pastel, toate acestea intr-o atmosfera de relaxare in lumea desenului.

Pictura cu Irina Neacsu

Lasa culoarea sa te inspire! Cum exprimi mai bine o anume stare? Folosind culori vii, puternice sau tonuri de gri? Alegerea este a ta, iar jocul care te asteapta nu cunoaste limite odata descoperite tehnicile de baza ale picturii, asa cum au fost aplicate de marii pictori. Picturi colorate ale peisajelor din vacanta, pictura in ulei, clasica sau moderna, vederi abstracte in pictura cu acrilice si subiecte la alegere pentru ca tu sa-ti exersezi metoda preferata, totul intr-un atelier creativ, unde exercitiul se impleteste cu povestile frumoase despre principalele personaje a caror munca a construit istoria artei.

INSCRIERI

Pentru inscrieri la Workshop-urile Creative – Atelier Irina Neacsu ne poti contacta telefonic la 0722.143.307 (Irina Neacsu) sau 0737.336.587 (Ana Popovici), sau ne poti trimite un email la: contact@irinaneacsu.com

Toate sedintele se vor desfasura la atelierul thecraftlab din strada Popa Tatu, 46, Bucuresti in doua intervale orare: dimineața [10.00-12.00] sau seara [18.00-20.00].

In functie de grup, workshop-urile se vor preda atat in limba romana, cat si in limba engleza sau pot avea caracter bilingv.

Pentru informatii suplimentare:

Irina Neacsu 0722 134 307

contact@irinaneacsu.ro

www.irinaneacsu.ro

www.facebook.com/Atelier-Irina-Neacsu

DESPRE ATELIER IRINA NEACSU

Irina Neacsu este arhitect si designer in Bucuresti unde conduce propriul sau birou de design de interior. Studiile diverselor ramuri ale designului in cadrul unor institutii academice de renume din Austria, Letonia, Finlanda, Marea Britanie si Italia, si experienta practica in acest domeniu acumulata in Norvegia, Italia si Romania, justifica abordarea artistica a designului de interior si amenajari din spatele creatiilor sale. Biroul thecraftlab by Irina Neacsu din Bucuresti, lansat oficial in cadrul cadrul Arhitecture Night In, parte a evenimentului Romanian Design Week, se afla intr-o veche vila cocheta transformata in atelier creativ, si inglobeaza biroul, atelierul si showroom-ul brand-ului thecraftlab. Aici este locul unde ideile devin proiecte, unde cartile, materialele si uneltele sunt ingredientele cheie ce starnesc creativitatea. Numele Irina Neacsu este asociat in primul rand cu brand-ul de mobilier thecraftlab by Irina Neacsu.

Thecraftlab by Irina Neacsu este un brand romanesc de design de interior si mobilier, fondat in 2010 in Bucuresti, activ in prezent in intreaga lume, datorita participarii la targuri internationale, evenimente, dar si clientilor si colaboratorilor diversi. Brandul thecraftlab by Irina Neacsu inseamna design de textile, manufactura si arte decorative, iar creatiile sunt unicat, lucrate manual.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers

Tendințe de primăvară 2019 – Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

Adina Meyers

Cu Electrolux Oxygen casa ta devine o oaza de aer curat

Adina Meyers