LifeStyle

Un grătar făcut atent este cel cu condiment!

Cea mai plăcută activitate în aer liber, din primăvară până toamna, la sfârșit de săptămână sau în zilele libere când sunt sărbători legale, este ieșirea la un grătar, cu familia sau prietenii. Invitația „Hai la un grătar!” este chiar irezistibilă! De ce? Pentru că, de fapt, nu este vorba doar despre mâncare, ci mai mult despre relaxare și socializare. Despre momente petrecute alături de oameni dragi și despre bună dispoziție. La marginea unei păduri, pe malul unei ape, într-un spațiu special amenajat sau chiar în propria grădină, în oricare dintre aceste locuri e la fel de bine. Totuși, să recunoaștem, ieșirea la un grătar este și despre… ceva bun.

Să fie oare cineva căruia să nu-i placă?! Imposibil! Poate doar să existe preferințe în ceea ce privește tipul de carne, dar numai atât! Și-apoi nu există niciun motiv pentru care să refuzi o friptură la grătar, nici dacă ții regim, nici dacă ești la dietă.

Ghicești ce face grătarul reușit, care este secretul? Ambientul și condimentul! De primul se ocupă mesenii, de al doilea are grijă Vegeta. Așa că și dacă nu ești un maestru bucătar, tot îi vei uimi pe toți cei care se vor înfrupta din bunătățile pe care le pregătești.

Credeai că sarea și piperul sunt suficiente pentru o friptură savuroasă? Nicidecum! Fiecare tip de carne este pus în valoare de o anumită combinație de condimente atent alese, în proporții echilibrate. Carnea de pui, de exemplu, are nevoie de un amestec de curcuma, chimen, coriandru, scorțișoară, chilli, usturoi și sare de mare. Pe scurt, de condimentul Vegeta Natur pentru pui auriu. Și indiferent ce carne preferi, fie că este vorba despre ceafă sau cotlet de porc, pește sau carne de miel, pentru toate există câte un condiment Vegeta Natur numai bun pentru un barbeque ca la carte! Vegeta Natur condimente pentru carne la grătar este un amestec de condimente naturale, fără aditivi și coloranți alimentari sau conservanți, potrivit pentru fiecare tip de carne. Chiar și pentru legume. Dacă mai rămâne loc și pentru ele pe grătar…

Și dacă ții cu tot dinadinsul să fii regele neîncoronat al grătarului, să dai măsura priceperii și clasei tale, poți trece și la un alt nivel: să marinezi carnea înainte de-a o frige. Cu condimentele lichide pentru marinare Vegeta: Barbeque, picant, cu usturoi, cu bere sau universal, fripturile rămân fragede, suculente și aromate. Cum ziceam: ca la carte!

Related posts

Lasă microbii și problemele la ușă cu tăvițele din oțel inoxidabil pentru dezinfectarea încălțămintei

Adina Meyers

Roca invita arhitectii sa reinventeze baile Bibliotecii Centrale Universitare

Adina Meyers

Bike Fest 2012 – cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor

Adina Meyers