Vara este cel mai frumos anotimp al anului deoarece te duce cu gândul la vacanță și la zile perfecte petrecute în aer liber. Indiferent că locuiești la casă sau la apartament, acum există multe decorațiuni care te pot ajuta să creezi o terasă în curte sau pe balcon, așadar poți profita din plin de această perioadă și să începi amenajarea.

Unul dintre lucrurile care sunt la modă în acest sezon sunt decorațiunile luminoase, care nu doar că nu ocupă loc atunci când dorești să ai o mică terasă, ci te vor ajuta să creezi o atmosferă de vacanță.

Care sunt decorațiunile luminoase pe care le poți folosi pentru terasa ta? Mai jos găsești 3 dintre ele.

Cele mai simple 3 decorațiuni pe care le poți utiliza în amenajarea unei mici terase

 

  1. Ghirlandele cu beculețe de diferite lungimi

Ghirlandele sunt printre preferatele românilor atunci când vine vorba despre decorațiuni pentru terasa. Unul dintre marile lor avantaje este lungimea diferită, astfel încât le poți în găsi diferite dimensiuni care să se potrivească până și celui mai mic spațiu pe care dorești să-l transformi.

Ghirlandele pot avea beculețe de diverse forme, mărimi și culori. Așadar pot fi o alegere inspirată atunci când dorești o lumina discretă sau, din contră, mai intensă. Dacă nu te poți hotărî la una singură, poți lua două pe care le poți împleti pentru a da terasei tale un aspect mai elaborat.

  1. Lampioanele în stil oriental

Dacă faci parte din categoria românilor care își doresc o casă sau un apartament mai mare cu un spațiu dedicat relaxării, amenajarea unei terase poate fi o investiție reușită. Iar dacă locuiești la bloc, lampioanele în stil oriental te pot ajuta să te diferențiezi de vecini. Acest lucru este valabil și atunci când locuiești la curte. Mai ales că poți alege decorațiuni mai mari din aceeași categorie.

Cel mai mare avantaj al lampioanelor este că toamna pot fi date jos și puse la păstrare pentru sezonul următor. De asemenea, prețul acestora este accesibil.

  1. Benzile led ascunse

Dacă dorești să ieși din tipare sau pur și simplu ghirlandele și lampioanele nu intră în planul tău de amenajare, te poți orienta către benzile led. Acestea pot fi ascunse astfel încât să nu deranjeze și să te bucuri doar de lumina discreta pe care o oferă.

Pentru că există diferite modele, pentru terasă cea mai bună bandă led este cea de exterior pentru că este izolată. Iar în caz de ploaie nu va păți nimic. La Ledel.ro poți găsi o gamă generoasă de soluții de iluminat atât pentru casă. Cât și pentru apartament. Dacă dorești să extinzi proiectul de amenajare.

O terasă mică este cochetă și frumoasă și poate oferi momente de neuitat alături de cei dragi. Așadar te poți folosi de diverse decorațiuni luminoase pentru a o pune în valoare sau a o scoate din anonimat. Soluțiile de mai sus sunt accesibile și ușor de montat. Așa că nu ezita să le folosești ca inspirație pentru proiectul tău!

Sursă foto: Pixabay.com

 

 

Related posts

Piese esențiale în amenajarea unui stand expozițional de succes

Adina Meyers

Arbori de talie mare pentru gradini

Adina Meyers

Stilul rustic – un stil mereu la moda

Adina Meyers