LifeStyle

Terasa de vis – confort, lux si tehnologie

Ti-ar placea ca atunci cand esti pe terasa sa nu mai trebuiasca sa tragi de manivela copertinei ca s-o inchizi pentru ca este prea mult soare ori ploua? Sau sa iti strangi lucrurile pentru ca vantul bate prea tare si iti aduce tot praful pe terasa? Acum poti face toate acestea printr-o simpla apasare de buton!

Pergola retractabila de la Sun Leader iti garanteaza confortul mult dorit. Pentru ca este un sistem automatizat, se inchide si deschide prin telecomanda ori telefon. Atunci cand esti pe terasa iar vremea iti da batai de cap, in cateva secunde poti inchide pergola si gata! Fara ploaie, fara razele de soare sacaitoare si fara efect de sera. Fiind rezistenta la vant puternic, 100% impermeabila si automatizata, pergola retractabila reprezinta accesoriul perfect pentru orice terasa.

Pergolele retractabile pot fi montate pe un perete ori pe structura independenta. Indiferent de dimensiuni, ele se pliaza pe cerintele si nevoile tale.  

Pentru a beneficia de si mai multa protectie, Sun Leader recomanda inchiderile din sticla securizata si va pune la dispozitie trei sisteme. Doua automatizate, care reduc la minim efortul pentru intretinerea terasei. Chiar daca nu sunteti acasa, iar afara vremea se strica, puteti inchide terasa rapid cu ajutorul aplicatiei pentru telefon. Efort zero, protectie maxima. Sistemul manual din sticla se gliseaza in stanga si in dreapta, ca un evantai. Toate cele trei sisteme de inchidere din sticla ofera protectie, izolare fonica si pastreaza caldura in interiorul terasei.

Asadar, indiferent ca detii o terasa comerciala ori una rezidentiala, sistemele oferite de Sun Leader sunt concepute sa-ti usureze viata, sa-ti ofere confortul dorit si sa creeze un efect de WOW. In 30 de zile poti avea terasa mult visata. Transportul si montajul sunt incluse, iar garantia este una pe masura!

Pe langa accesoriile pentru terase mentionate mai sus, Sun Leader iti mai pune la dispozitie decking din WPC sau lemn de frasin termotratat, sisteme de umbrire zipscreen, incalzitoare pentru terase si jaluzele exterioare.

Related posts

Chic Ville lanseaza o noua colectie de decoratiuni pentru masa de Paste

Adina Meyers

Tefal lansează Optigrill®+, grătarul ultraperformant pentru pasionaţii de soul dining

Adina Meyers

Gealan Romania investeste peste un milion de euro in 2013

Adina Meyers