In ultimii ani, castiga popularitate in amenajarile exterioare pavelele de dimensiuni mari. Tot mai multe persoane opteaza pentru un stil contemporan sau avangardist, si in consecinta, aleg sa isi amenajeze spatiul exterior cu pavele de dimensiuni mari. Aceasta alegere se bazeaza pe dorinta de a crea un spatiu care sa para mai generos, mai aerisit si mai elegant.

Iata mai jos trei modele de pavele de mari dimensiuni, care se inscriu in aceasta tendinta.

Amenajari moderniste, pline de personalitate

Cladirile moderniste, cu accente futuriste sau avangardiste, necesita o amenajare exterioara pe masura, cu linii si combinatii indraznete, care sa adauge plus valoare arhitecturii cladirii. Pavelele premium din beton vibropresat sunt alegerea optima pentru spatiile cu personalitate, care exprima atat inovatie, cat si ospitalitate si stare de bine.

Umbra P4

Modelul se evidentiaza prin textura si suprafata deosebite, in culori rafinate. Datorită dimensiunilor sale mari, creează un ambient foarte modern, fiind recomandarea ideala pentru spatiile din jurul cladirilor futuriste, cu arhitectura deosebita. Prin forma simpla, cu linii clare, acest model din gama premium induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru.

Un montaj indraznet, care mixeaza tipuri de nuante si dimensiuni, poate crea spatii foarte interesante si memorabile din punct de vedere vizual.  De exemplu, se pot mixa nuantele de antracit, gri deschis si gri inchis, rezultatul fiind un design proaspat si plin de vitalitate. Iar combinatia de alb – crem si teracota poate fi alegerea ideala pentru cei care iubesc stilul rustic si culorile naturii.

Este utilizat pentru zone cu trafic usor, in amenajarea piscinelor, parcurilor, teraselor sau pietelor, dand senzatia de spatiu larg, aerisit si primitor. Dimensiune dale: 40 x 40 x 6 cm.

Cortina P4

Acest model de pavele, din gama premium, este usor de remarcat datorita mixului special de nuante si degradeuri. Formele drepte si simple scot in evidenta paleta coloristica, acest model fiind preferat de clientii cu viziune si deschidere spre nou. Modelul este disponibil in trei nuante: dolomit, tempo si granit. Fiecare bucata de pavaj are un colorit unic, ceea ce face ca suprafetele pavate cu Cortina sa fie armonioase si pline de personalitate.

Cortina P4 este recomandat in special pentru amenajarea teraselor, pietelor, aleilor de parc, spatiilor exterioare magazinelor si centrelor comerciale Dimensiune dale: 40 x 40 x 6 cm

Foloseste avantajele pavelelor de mari dimensiuni in amenajarea unor spatii generoase, timpul de montaj fiind foarte scurt, iar efectul vizual, de impact.

Farmecul amenajarilor clasice

Iti plac formele echilibrate, cu simetrii evidente si linii clare, de un farmec aparte? Este foarte probabil sa fii adeptul stilului clasic, care s-a impus ca un stil atemporal, plin de rafinament si eleganta. Popular atat clientilor obisnuiti, cat si arhitectilor si designerilor, stilul clasic este versatil si usor de adaptat oricarui spatiu, atat la interior, cat si la exterior. Culorile neutre, calde desavarsesc o amenajare in stil clasic, oferindu-i acel aer distins si totodata ospitalier.

Patrat P8

Forma simpla, textura rafinata, paleta calda de culori si dimensiunea de  50 x 50 cm recomanda acest model pentru o amenajare in stil clasic, plina de eleganta si rafinament.

Liniile simple il transforma intr-un pavaj versatil, deoarece poate fi montat in mai multe modele, atat ton pe ton, cat si in combinatie de culori, astfel incat sa corespunda dorintelor si gusturilor iubitorilor amenajarilor clasice. Este disponibil in 4 culori: ciment, antracit, rosu si alb – crem.

Datorita grosimii de 8 cm, modelul Patrat P8 este recomandat in special pentru zone cu trafic greu redus: parcari, platforme comerciale si drumuri secundare, dar poate fi de asemenea utilizat pentru alei largi, terase, parcuri.

Gaseste mai multe surse de inspiratie pe www.elis.ro.

Related posts

Cum obtii mansarda perfecta pentru orice anotimp

Adina Meyers

Alegerea acoperisului in functie de arhitectura casei

Adina Meyers

Ce este amorsa antimucegai și ce avantaje îți poate asigura?

Adina Meyers