Home

Sticla, un finisaj practic si usor de personalizat

Sticla este tot mai des utilizata in designul interior pentru versatilitatea ei in ceea ce priveste functiunile si culorile. Datorita suprafetei rezistente, elegante, solutiile pe baza de sticla sunt adoptate peste tot unde este nevoie de un design modern sau clasic, de bun-gust − atat in domeniul privat, cat si in cel public.

Ce fel de persoana esti? Romantica, traditionalista, eleganta… sau putin din fiecare?

Fascinantele imagini, combinate in elemente de design variate, transforma fiecare bucatarie intr-o piesa de arta unica. In bucatarii se recomanda sticla securizata datorita intretinerii usoare si suprafetei deosebit de igienice. Aceasta se pozitioneaza indeosebi intre blat si corpurile de mobilier superioare.

Placarile cu sticla securizata simpla sau colorata, personalizate cu diverse modele, motive si imagini, nu numai ca atrag privirile, dar sunt si foarte usor de intretinut. Prinderea lor are loc cu ajutorul unui sistem din aluminiu special si flexibil.

Pentru a decora zona dintre corpurile de mobilier din bucatarie, poti alege placari din sticla securizata spectaculoase, personalizate cu imaginile preferate sau cu cele din galeria noastra.

Sticla securizata prezinta urmatoarele avantaje: are un aspect deosebit, este rezistenta la caldura, umezeala, acizi etc., absolut igienica, usor de curatat, durabila, sigura in utilizare si rezistenta, nu se umfla, poate fi utilizata un timp indelungat.

Ca fapt divers, dar si util totodata, pe sticla poti lasa mesaje scrise membrilor familiei, ca pe o tabla scolara, cu un marker usor, care ulterior pot fi sterse fara probleme si inlocuite cu altele noi. Sticla ofera posibilitati constructive de design, de utilizare si conceptie aproape nelimitate. De exemplu, poti aplica pe ea diferite culori, imagini, fotografii.

Daca iti doresti o bucatarie la comanda, poti opta pentru imagini aplicate direct pe mobilier, care se pot continua si pe sticla personalizata dintre corpuri.
 

Material realizat de Komandor
www.komandor.ro

Related posts

Munca de la birou s-a mutat pe plajă. Ce beneficii există

Adina Meyers

Cum se transforma o usa veche intr-o etajera chic

Adina Meyers

Senzații tari! Peste 7000 de persoane s-au înscris pentru o vacanță falsă

Adina Meyers