Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Soluții de amenajare pentru o baie mică și îngustă

Amenajarea spațiilor mici reprezintă o adevarată corvoadă pentru proprietari, însă o reală provocare pentru decoratori, care reușesc să găsească soluții de amenajare chiar și pentru cele mai dificile încăperi, cum sunt băile mici și înguste.

Designerii recomandă ca în astfel de băi să fie utilizate finisaje cu aspect lucios deoarece reflectă lumina. Utilizarea sticlei este la fel de avantajoasă și poate fi prezentă la: oglindă (care să acopere o porțiune cât mai mare de perete), cabină de duș, mobilier, rafturi de depozitare montate în perete etc.

Integrarea unui corp de mobilier impune montarea unor obiecte sanitare subdimensionate. Acestea trebuie alese și în funcție de configurația băii. Dacă baia este lungă și îngustă, se recomandă un lavoar dreptunghiular, lung și îngust.

Un alt truc pentru a salva spațiu este alegerea unei cabine de duș Walk-In (cu dimensiuni reduse) în locul uneia cu cădiță. Acest lucru ar putea permite montarea unui bideu sau amplasarea unui corp de mobilier la sol.

Nu în ultimul rând, într-o baie mică este indicat albul și cât mai multe culori luminoase.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

 

Related posts

Lounge pe balcon

Adina Meyers

Lucrari de toamna in gradina

Adina Meyers

Ce plantam in gradina amenajata pe cont propriu?

Adina Meyers