Image default
Amenajare camera copilului Practic

Și jucăriile au nevoie de organizare

Jucăriile reprezintă o componentă foarte importantă în viața oricărui copil. Acestea îl ajută să își dezvolte personalitatea și abilități precum motricitatea, limbajul verbal, spiritul de echipă, imaginația, creativitatea etc. Prin urmare, niciodată nu poate fi vorba de prea multe jucării.

Tocmai datorită numărului lor mare și jucăriile au nevoie să fie „organizateˮ. Spațiile destinate lor trebuie să fie în aceeași temă cu întregul stil de amenajare al camerei copilului. Aici ne referim la culori, la dimensiuni, la materialele din care sunt confecționate, la design etc.

Un alt aspect de care este nevoie să ții cont este cel al tipurilor de jucării. De exemplu, cele mici, formate din multe componente pot fi așezate în cutii transparente. Astfel, nu va exista riscul pierderii uneia dintre piese. În cazul plușurilor, poți utiliza tot felul de coșuri împletite, din plastic sau metal. Poți, de asemenea, să construiești rafturi de diverse forme sau mărimi pentru a așeza jucăriile.

Pe lângă aspectul estetic, trebuie să fii preocupat și de cel al siguranței. Așadar, spațiile de depozitare pentru jucării trebuie să fie ușor accesibile și să aibă, de preferință marginile rotunjite.

În galeria foto vei regăsi mai multe exemple despre cum pot fi organizate jucăriile.

Sursă foto: https://www.facebook.com/muchasideassemeocurren/

 

Articole similare

Aranjarea mesei – rustic în culoarea mov

casamea.ro

Soluții pentru a amenaja o bucătarie open space

comunicat de presa

Cauți idei pentru amenajarea unui dormitor matrimonial? Iată-le pe cele mai romantice

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu

1 × 2 =