LifeStyle

Sanito – Soluții complete pentru curățarea și igienizare spațiilor

Cu o experienta de peste 12 ani în domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice de pe piața din România. Dedicat soluțiilor complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor, Sanito vine cu un portofoliu extins și variat de produse profesionale, potrivite oricărui tip de afacere.

Despre experiența și profesionalismul Sanito vorbesc cele peste 5000 de companii mulțumite de serviciile și produsele Sanito și cele peste 40 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializează, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto și altele.

Mai mult decât atât, Sanito este una dintre primele firme care a introdus în România o tehnologie de ultimă generație pentru o igienă ridicată în interiorul toaletelor din spațiile publice. Este vorba despre o serie de capace moderne și inteligente dedicate vasului de toaletă, dotate cu senzor și buton. Capacele de toaletă Sanito reprezintă soluția ideală pentru igienizarea rapidă și eficientă a toaletelor. Prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează folia igienică atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului. Folia utilizată este distrusă prin tăiere pentru a nu fi reutilizată. Astfel, se elimină folosirea în exces de hârtie igiencă ruptă pentru protejarea de capacele de toaletă neigienice. Produsele sunt ideale pentru utilizarea în: clădiri de birouri, spitale, restaurante, centre de înfrumusețare, hoteluri și pensiuni, benzinării și altele.

Esențiale pentru spații care strălucesc de curățenie și care denotă profesionalism, produsele Tork sunt indispensabile oricărui spațiu, atât public cât și privat. Tork oferă produse profesionale de igienă pentru restaurante, instituții medicale, birouri, școli și clădiri industriale. Prin experiența dobândită în timp în igienă, prin designul funcțional și prin sustenabilitate, Tork a devenit marcă lideră de piață. Tork este marcă globală a SCA și deservește partenerii săi în peste 80 de țări din lumea întreagă. Gama comercializată de Sanito include o serie modernă de săpunuri lichide și spumă, dispensere și dozatoare, consumabile din hârtie, dezinfectanți pentru mâini, coșuri pentru gunoi și pachete promoționale Tork, special alese și configurate pentru necesitățile oricărei afaceri.

În plus, Sanito oferă soluții profesionale moderne, de lux, pentru depozitarea colectivă a deșeurilor. Din grijă pentru necesitățile fiecărui tip de spațiu, Sanito pune la dispoziție o gamă variată de coșuri de gunoi pentru depozitarea deșeurilor și comercializează coșuri de gunoi care se potrivesc tuturor mediilor de utilizare. Coșurile de lux vin în întâmpinarea tuturor nevoilor, cu produse profesionale cu un design curat, elegant și modern. Coșurile moderne pentru colectare selectivă sunt realizate din oțel inoxidabil și alte materiale rezistente. Modulare si moderne, coșurile sunt potrivite pentru separarea deșeurilor într-o multitudine de zone, cum ar fi mall-uri, birouri, holuri, hoteluri și altele.

Pentru soluții complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor, Sanito iți propune produse de cea mai înaltă calitate, profesionale, dedicate oricărui tip de afacere. Serviciile de calitate sunt oferite în timp rapid și în perfectă siguranță. Astfel, Sanito oferă garanția că toate produsele comercializate și soluțiile propuse se vor potrivi întru totul nevoilor companiei tale și iti vor ajuta afacerea să se dezvolte și să fie apreciată în cel mai mic amănunt.

Related posts

Câteva lucruri interesante despre airsoft

Adina Meyers

O nouă pagină de istorie rock! Celelalte Cuvinte la „Ca pe vremuri 2”

Adina Meyers

EXPO FLOWERS & GARDEN a stabilit tendințele în grădinărit pentru anul 2019

Adina Meyers