LifeStyle

Rowenta susține concursul de modelling Elite Model Look România 2016

Dincolo de proporții și simetrii, frumusețea înseamnă atitudine, carismă și acel je ne sais quoi inefabil, ce ademenește și fascinează. Prin parteneriatul cu Elite Model Look, cel mai prestigios concurs de modelling din lume, Rowenta oferă tinerelor talente încrederea de a face primii pași într-o carieră pe catwalk si de a străluci în lumina reflectoarelor.

Ca în fiecare an, bloggerul oficial Rowenta pentru Elite Model Look este Andreea Ibacka. Aceasta va participa la sesiunile de casting și va fi alături de participanți, oferindu-le sfaturi și încurajări.

Suntem încântați să ne aflăm pentru al treilea an consecutiv în preajma tinereții fervente, cu prospețimea, emoția și determinarea caracteristice, ca Partener Oficial al concursului Elite Model Look Romania 2016. Pentru noi, toate femeile sunt frumoase, iar produsele din gama Rowenta for Elite Model Look celebrează această frumusețe în fiecare zi”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Concursul Elite Model Look România, susținut de Rowenta, reprezintă o înșiruire de emoții în stare pură, văzute prin ochii unor tineri hotărâți să ceară mai mult de la viață. Pentru mine e o reală plăcere să fiu prezentă în mijlocul lor, să iau pulsul competiției și să relatez evenimentele pe blogul meu”, spune Andreea Ibacka.

Rowenta a conceput o gamă de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look ce combină stilurile și tendințele din cadrul prezentărilor de modă cu designul practic și inteligent. Produsele de îngrijire personală Rowenta for Elite Model Look vin cu tehnologii de ultimă oră ce protejează firul de păr și ajută la conturarea celor mai sofisticate coafuri, într-o diversitate de stiluri. Gama propune produse must have pentru orice femeie, de la plăci de îndreptat părul, perii rotative, ondulatoare, la uscătoare de păr și epilatoare.

Primul casting Elite Model Look România 2016 se va desfășura între 23 și 26 iunie 2016, în București, la Afi Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea 4, în intervalul orar 15:00 – 21:00. Ulterior, castingurile vor continua de-a lungul verii în mai multe orașe din țară. La finalul turneului național și în urma selecției celor care se înscriu online, aproximativ 100 de concurenți vor putea participa la Castingul Național care va avea loc în octombrie, la București, și în urma căruia vor fi aleși 20 de tineri, 10 fete și 10 băieți. Aceștia vor participa apoi la Finala Națională, eveniment în care se vor desemna reprezentanții României la Finala Mondială. Aici, finaliștii români vor concura alături de aproximativ 60 de fete și baieti din toată lumea și vor avea ocazia să câștige un contract garantat, pe o perioadă de doi ani, cu rețeaua Elite. Pentru cei ce doresc sa afle mai multe informații despre concursul Elite Model Look România 2016, pot accesa www.elitemodellookromania.com.

Related posts

Introducere în lumea lansetelor feeder

Adina Meyers

Coronavirus: românii au făcut doar achiziții de bază de la declanșarea pandemiei COVID-19

Adina Meyers

De incercat la cina: vinete umplute pane

Adina Meyers