Calatorii LifeStyle

Raiul celor care viziteaza Iasul

In centrul Iasului, in spatele Primariei, la doi pasi de Teatrul National „Vasile Alecsandri” si de Mitropolia Moldovei si Bucovinei se afla Hotelul Eden, pe care merita sa il vizitati cu prima ocazie in care ajungeti in orasul celor sapte coline, acolo unde istoria se impleteste atat de frumos cu religia. Hotelul Eden dispune de 16 camere cu pat matrimonial, un apartament, cafenea si cazinou.

In plus, toate camerele dispun de conexiune la internet, ceea ce va va usura substantial deplasarile de afaceri. Pentru discutiile importante sau, pur si simplu, pentru clipele de relaxare, la parter va sta la dispozitie cafeneaua amenajata in stil clasic, care va ofera o gama variata de bauturi si cocktailuri. „Indiferent de durata vizitei dumneavoastra in Iasi, Hotelul Eden este gata sa va ofere servicii profesionale de cazare in camere luminoase, calde si primitoare, care dispun de toate facilitatile de care aveti nevoie”, au declarat reprezentantii structurii de cazare clasificate la trei stele. De altfel, intregul hotel este mobilat si decorat intr-un stil pretios care va va face sa va simtiti confortabil si, in acelasi timp, rasfatati de servicii de cea mai buna calitate.

Tarife:

Apartament: 210 lei; Camera dubla: 170 lei; Camera single: 160 lei; Mic dejun: 15 lei/persoana

Hotel Eden – Iasi


Related posts

Specialist Feng Shui: lucruri de evitat atunci când ne cumpărăm sau construim o casă

Adina Meyers

Arta minerala – un eveniment Knauf Insulation

Adina Meyers

Preparate usoare, de vara, cu ajutorul cuptorului CombiSteam de la Electrolux

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe