LifeStyle

Primavara in oras, la pas cu Deichmann!

Strazile Bucurestiului nu mai par atât de mohorâte odata cu venirea primaverii, iar picioarele noastre isi regasesc atât energia, cât si pofta de a cutreiera strazile admirând copacii inmuguriti, dar si vitrinele tot mai colorate ale magazinelor.

Avem tot mai mult chef de plimbari in aer liber, ne gândim sa ne bem cafeaua pe terasele cafenelelor si tânjim dupa fiecare dezmierdare a soarelui. Daca avem de gând sa ne schimbam garderoba, luând cu asalt magazinele, sau doar sa iesim la micul dejun si sa ne pierdem pe strazi pâna seara, avem nevoie de incaltamintea care sa sustina toate aceste planuri ambitioase.

Alegând perechea care ne inspira din colectia Sporties & Casual Style de la Deichmann, alegem libertatea de a cutreiera fara dureri de picioare, alegem sa bifam toata lista de taskuri, fara sa oftam la fiecare ora, dar si fara pauzele lungi si dese. Cu Deichmann, primavara ti-o petreci redescoperindu-ti orasul si amintindu-ti de ce nu ai renunta niciodata de tot la el. Colorati, dantelati, metalizati, in dungi ori pastelati, pantofii, sliperii sau mocasinii sunt expresia primaverii romantice si pline de descoperiri interesante care ti se asterne la picioare. Accepta invitatia Deichmann –  florala, romantica si multicolora si combina stilul sport cu extravaganta in combinatii de auriu-bronz- rose, paiete, recomandate pentru a depasi astenia de primavara si a redescoperi placerile sincere si nevinovate.

Related posts

Xella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul

Adina Meyers

Locul unde gasiti totul pentru un „acasa” mai fericit

Adina Meyers

O viata mai lunga pentru electrocasnicele tale cu CleanSymag® de la Zepter!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe