Image default
LifeStyle

Primavara in oras, la pas cu Deichmann!

Strazile Bucurestiului nu mai par atât de mohorâte odata cu venirea primaverii, iar picioarele noastre isi regasesc atât energia, cât si pofta de a cutreiera strazile admirând copacii inmuguriti, dar si vitrinele tot mai colorate ale magazinelor.

Avem tot mai mult chef de plimbari in aer liber, ne gândim sa ne bem cafeaua pe terasele cafenelelor si tânjim dupa fiecare dezmierdare a soarelui. Daca avem de gând sa ne schimbam garderoba, luând cu asalt magazinele, sau doar sa iesim la micul dejun si sa ne pierdem pe strazi pâna seara, avem nevoie de incaltamintea care sa sustina toate aceste planuri ambitioase.

Alegând perechea care ne inspira din colectia Sporties & Casual Style de la Deichmann, alegem libertatea de a cutreiera fara dureri de picioare, alegem sa bifam toata lista de taskuri, fara sa oftam la fiecare ora, dar si fara pauzele lungi si dese. Cu Deichmann, primavara ti-o petreci redescoperindu-ti orasul si amintindu-ti de ce nu ai renunta niciodata de tot la el. Colorati, dantelati, metalizati, in dungi ori pastelati, pantofii, sliperii sau mocasinii sunt expresia primaverii romantice si pline de descoperiri interesante care ti se asterne la picioare. Accepta invitatia Deichmann –  florala, romantica si multicolora si combina stilul sport cu extravaganta in combinatii de auriu-bronz- rose, paiete, recomandate pentru a depasi astenia de primavara si a redescoperi placerile sincere si nevinovate.

Articole similare

Atypic – singurul restaurant gourmet cu specific sud-american

comunicat de presa

CONCURS: Revista Casa Mea şi Tefal te premiază!

casamea.ro

97% dintre români îşi cumpără casa de pe internet

casamea.ro

Lasă un comentariu

ten − 1 =