LifeStyle

(P) Grupul Floria lansează cea de a doua florărie din cadrul unui mall, în Băneasa Shopping City

După lansarea recentă din AFI Cotroceni, Grupul Floria continuă extinderea rețelei de florării fizice, inaugurând un nou magazin în cadrul mall-ului Băneasa Shopping City, la etajul I al centrului comercial, langă zonă de food court.

Pentru deschiderea magazinului Floria Băneasa au fost investiți peste 50.000 euro, lucrările de amenajare fiind realizate cu ajutorul echipei specializate de arhitecți și constructori.

Cu o suprafață de 20 mp, florăria este perfect aliniată la standardele de calitate regăsite în rețeaua magazinelor Floria, beneficiind de un sistem de climatizare și dotări de ultimă generație, care permit stocarea produselor florale în cele mai bune condiții.

Din punct de vedere al produselor și serviciilor, se mizează în continuare pe același standard ridicat de calitate și pe o gamă variată, la un nivel competitiv de prețuri. Astfel, clienții Floria Băneasa pot alege flori la fir, buchete și aranjamente florale cu design inedit, plante în ghiveci de cea mai buna calitate, precum și accesorii de home deco.

“Floria Băneasa este cel de al doilea magazin pe care îl inaugurăm în cadrul unui centru comercial. Este un pas extrem de important din planul de expansiune al rețelei de florării fizice, cu care plănuim să acoperim, în următorii 2 ani, principalele mall-uri din capitală și din țară. Acordăm o foarte mare atenție procesului de selecție al noilor locații Floria, iar parteneriatul cu Băneasa Shopping City este un proiect strategic, extrem de important pentru Grupul Floria. ” declară Andreea Uceanu – General Manager, Rețeaua Floria.

Despre Grupul Floria

În prezent, Grupul Floria operează cu succes platforma de e-commerce Floria.ro, rețeaua de florării – Floria În Stradă, divizia de evenimente speciale – Floria La Evenimente, divizia Floria Vânzare Engros de flori, plante și accesorii florale, precum și Floria Amenajări Peisagere- divizie care a finalizat, în 2016, două proiecte importante în cadrul Park Lake și Veranda Mall.

Din mai 2015, Grupul Floria este Furnizor Oficial al Casei Regale a României, pentru buchete și aranjamente florale.

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Related posts

Sistemele de climatizare eficiente energetic sunt în creştere pe segmentul rezidenţial

Adina Meyers

La 100 de ani, preluăm preşedinţia Europei!

Adina Meyers

Cum sa bei corect apă pe parcursul zilei pentru o hidratare corespunzătoare

Adina Meyers