LifeStyle Retete

Noutăți și preparate world-cuisine la Flying Pig

Flying Pig, deja faimosul restaurant gourmet tip tavernă urbană specializată în preparate pe bază de porc iberic, a lansat la începutul primăverii noi preparate, de data aceasta ceva mai “delicate”, mai fine, dedicate cinei dar nu numai.

Noile dish-uri din meniul Flying Pig sunt concepute ca o alternativă mai ușoară a preparatelor pe bază de carne de porc, totodată, meniul restaurantului devenid cu această ocazie mai sofisticat și mai fusion, folosind diverse combinații inedite, unele dintre ele cu influențe asiatice.

“Prin aceste noi preparate dorim să ridicăm standardul bucătăriei Flying Pig și totodată să atingem și un nou target de clienți dar și segmentul de dinner, mai putin popular până acum în cadrul restaurantului nostru datorită preparatelor ceva mai puțin prietenoase pentru o masă de seară dar foarte apreciate și intens comandate pe zona de brunch, lunch sau late lunch, preparate ce ne-au consacrat până în prezent”  Laurențiu Stănescu, Managing Partner Flying Pig.

Printre noile preparate regăsim mâncăruri diverse pe bază de fructe de mare precum ‘Tartar de somon cu dressing de susan și castraveți’, ‘Creveți la grătar cu legume, lapte de cocos și curry picant’, ‘Somon cu risotto de linte, morcov și sos veloute’ dar și preparate tip world cuisine, ușor reinterpretate în stilul Flying Pig cum ar fi faimoasele dumplings/dim-sum asiatice, denumite în noul meniu ‘Mix găluște umplute cu porc și creveți’, ’Supă de pui (asiatică) cu noodles, legume și ghimbir’, ‘Humus (oriental) cu pastrami caldă de vită’ dar și ’Risotto (italienesc) cu ciuperci de pădure și pastă de măsline’.

Și la capitolul cărnuri, preparatele s-au diversificat în stil internațional, iar noul meniu aduce câteva “vedete” europene precum ‘Muschi de vită cu sos de vin roșu, ciuperci și piure de cartofi’ sau ‘Piept de pui cu sos BBQ, piure cu ierburi și morcov cu ghimbir’.

Restaurantul plănuiește totodată și o extindere a sa în primăvara-vara acestui an iar de curând au intrat pe sală noile farfuri, special create de către un artist autohton pentru Flying Pig, farfuri ce urmăresc nota de ‘fine – swine cantina’ a locului, însă așa cum ne-am obișnuit, intr-un stil, urban.

Related posts

Gala Insign Awards 2018

Adina Meyers

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

Adina Meyers