LifeStyle

Mini Monini – pentru cei mici!

Pentru a ne asigura ca scolarii nostri au inceput anul cu dreptul, trebuie in primul rand sa fim atenti la pregatirea sistemului imunitar atat pentru viata in colectivitate, cat si pentru anotimpul rece. Si acest lucru se face si printr-o alimentatie corecta si sanatoasa, corespunzatoare varstei. Monini, uleiul de masline italian nr 1, va ajuta cu un produs dedicat copiilor.

Pediatrii din intreaga lume recomanda utilizarea frecventa de la o varsta frageda a uleiului de masline extravirgin in dieta de zi cu zi, ca parte esentiala a alimentatiei sanatoase a copiilor nostri.

Mini Monini reprezinta modul optim de a ne asigura ca intreaga familie si in mod special copiii au parte de o sursa sanatoasa de grasimi. Mini Monini este produs din masline organice, iar intregul proces de productie este certificat de catre Institutul Italian de ICEA.

Cultivarea maslinelor folosite pentru a produce Mini Monini se realizeaza fara utilizarea ingrasamintelor chimice si a produselor de protectie a plantelor (pesticide, fungicide, erbicide).

Mini Monini este produs in deplina armonie cu anotimpurile si mediul, pentru a pastra elemente nutritive valoroase si aroma naturala a maslinelor.

Datorita unei varietati de masline special selectate, Mini Monini are o aroma deosebit de proaspata, o aroma placuta, ideala pentru alimente delicate, și este recomandat atat pentru copii, dar si pentru persoanele adulte.

Mini Monini este ideal pentru gatit, condimentat, dar este recomandat de catre medicii pediatri si dermatologi si pentru ingrijirea zilnica a pielii. Mini Monini este recomandat si viitoarelor mamici, mamicilor care alapteaza, iar uleiul are un efect pozitiv asupra dezvoltarii copilului. Cateva picaturi de ulei pot fi adaugate la supele de casa si piureurilor pentru bebelusi fiind usor digerabil si o sursa excelenta de lipide.

Ajuta la dezvoltarea corespunzatoare a tesuturilor si oaselor si la absorbtia vitaminelor liposolubile. In plus, uleiul da gust preparatelor, astfel incat chiar si cei mai mofturosi pitici vor considera mesele apetisante.

Mini Monini are un efect pozitiv asupra intestinului – si ajuta in episoadele de constipatie, protejeaza mucoasa stomacului si stimuleaza sistemul imunitar, are proprietati antiinflamatorii.

Mini Monini va doreste un an scolar cu calificative maxime!

 

Related posts

Care sunt diferentele de performante intre cauciucurile ATV noi si cele uzate?

Adina Meyers

Rezultate perfecte cu Ultimate Pure – cel mai puternic fier de călcat Tefal

Adina Meyers

Work-from-anywhere. Munca de oriunde din lume, cel mai nou trend pe piața muncii

Adina Meyers