LifeStyle

MAPEI® Romania – 5 ani de promovare a calitatii

Producatorul international de materiale de constructii MAPEI®, aniverseaza in aceasta perioada 5 ani de „Promovare a calitatii” pe piata din Romania, prilej pentru a comunica atat evolutia activitatii sale, cat si perspectivele si strategia companiei pentru urmatorii ani.

Pornind in 2005 ca o Reprezentanța a MAPEI® Spa Italia si realizand o cifra de afaceri de 0,9 milioane de euro, in august 2006 Grupul MAPEI® pune bazele filialei MAPEI® Romania, cu scopul de a raspunde nevoilor locale ale pieței. In perioada 2006-2010 cifra de afaceri a evoluat de la 2,9 milioane de euro la 8,9 milioane de euro, reusind la sfarsitul anului trecut sa urce pe locul 5 in topul firmelor de profil.

Potrivit declaratiilor din cadrul conferintei de presa ale Directorului Comercial, dl. Vasile Brad, se estimeaza ca anul 2011 va fi incheiat cu o crestere de aproximativ 23% fața de 2010, MAPEI® Romania urmarind atingerea unei cifre de afaceri de 11 milioane de euro: „preconizarile noastre se bazeaza pe rezultatele financiare pozitive ale primului trimestru care au corespuns asteptarilor, confirmand indeplinirea obiectivelor de vanzari.”

Pentru urmatorii 5 ani MAPEI® Romania isi propune cresterea cotei de piata si a cifrei de afaceri, obiective sustinute prin introducerea de noi game de produse pe piața din Romania, si atingerea unei cifre de afaceri de 20 de milioane de euro in 2016.

Fondat in 1937 la Milano, MAPEI® este astazi cel mai mare producator mondial de adezivi si produse complementare pentru placarea pardoselilor si acoperirilor murale de orice tip, avand in portofoliul sau peste 1.350 de produse. Cifra de afaceri a Grupului MAPEI® in 2010 a fost de 1,9 miliarde de euro, numarand in prezent 58 de fabrici, 68 de filiale in 44 de țari pe 5 continente.

Persoana de

Related posts

Societatea Română de Epidemiologie, în alertă! Roagă populaţia să respecte măsurile

Adina Meyers

Floria in Strada – floraria destinatie pentru flori si cadouri create de artisti locali, la Piata Dorobanti

Adina Meyers

Senzații tari! Peste 7000 de persoane s-au înscris pentru o vacanță falsă

Adina Meyers